Şumudică râde de stelişti: “Îi ajut să nu ia campionatul!”

Ultima actualizare:

    Marius Şumudicăfoto: Click
Marius Şumudicăfoto: Click

Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, i-a ironizat pe roş-albaştrii. El s-a referit la meciul din penultima etapă din sezonul trecut, atunci când echipa sa a bătut pe ASA şi implicit a ajutat Steaua în lupta pentru titlu, trofeul fiind adjudecat în cele din urmă de bucureşteni.

“Am o revanşă de luat de anul trecut. În sensul că i-am ajutat şi i-am făcut campioni, sper ca anul ăsta să-i ajut să nu mai ia campionatul.Asta e viaţa. Am fost corect, demn, sunt mândru de ce am făcut. Vedeţi ce se întâmplă cu atâta corupţie în ţara asta, eu am fost un om corect care mi-am apărat şansele corect. Aşa o voi face tot timpul. Sper ca de data aceasta să am aceeaşi verticalitate şi să-i fac să sufere anul ăsta”, a spus Şumudică la Dolce Sport.

Astra s-a reunit azi, la antrenament fiind prezenţi: Gavrilaş, Găman, Lovin, Oros, Enache, Seto, Roşu, Ioniţă II, Budescu, Alibec, Hurdubei (FCM Bacău), Dandea (Dinamo), Nicorescu, Răileanu, Chişi, V. Gheorghe şi R. Gheorghe (toţi de la echipa secundă). Nu au fost Lung jr. (prezent la acţiunea echipei naţionale), Fatai (învoit pentru prelungirea vizei), Junior Morais, Tembo şi De Amorim (toţi aşteptaţi să revină în perioada următoare).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net