Șumudică show:”Suntem cretini! Mai bine mă apuc de pictură!”


    Marius ŞumudicăFoto: Click
Marius ŞumudicăFoto: Click

Astra a câștigat 2-0 în fața Concordiei și este lider autoritar în Liga 1.

Fotbaliștii lui Marius Șumudică adună victorie după victorie, cu toate că sunt neplătiți de patru luni. Situația financiară grea de la echipă nu-i dă pace antrenorului, care nu mai știe cum să-i mobilizeze pe jucători pentru meciurile următoare.

Mai mult decât atât, primul care a cedat nervos a fost tocmai el, tehnicianul. Șumudică a făcut spectacol după succesul contra Concordiei, comentând în stilul său caracteristic problemele din tabăra liderului.

”E o situație tragică, încercăm să luăm legătura cu patronul. Extrasul nostru de cont e zero în acest moment. Se va ajunge la rușinea fotbalului românesc, echipa de pe primul loc să fie depunctată pentru neplata datoriilor. Sunt primul care ridic mîna și mai bine stau acasă și mă apuc de pictură, de muzică, decât să-și bata cineva joc de munca mea. Vorbesc zilnic cu Dani Coman și îmi zice că îi e rușine să mai intre în cabină. Dacă suntem depunctați, suntem cretini, suntem niște tâmpiți! Putem termina pe 2, iar în aceste condiții putem lua cel puțin 4 milioane de euro în contextul în care pierzi turul preliminar Champions League și calificarea în Europa League. Dacă noi suntem tâmpiți și nu putem să dăm niște bani acum și ca să luăm 4 milioane. Păi să-și dea demisia toți, să ne lase, să se apuce de altceva”, a comentat Marius Șumudică.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 450568075 jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png