Târgu Mureş - Dinamo 0-1/ «Câinii» au bătut pentru Cornel Dinu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Anul 2011 a fost egal cu suferinţa pentru familia Dinu. Mai întâi, Cornel Dinu a stat internat în spital aproximativ două luni după ce a suferit un preinfract. „Procurorul” a fost supus şi unei intervenţii de by-pass.

Apoi, după externarea pacientului de 63 de ani, au început problemele pentru soţia lui Mister, Silvia. Afectată deja de diabet şi cu un picior amputat, femeii de 63 de ani i s-a amputat şi celălalt picior.

Din cauza complicaţiilor, starea sănătăţii s-a agravat, organismul nu a mai rezistat, iar „jumătatea" lui Cornel Dinu a decedat în dimineaţa zilei de joi.

Jucătorii lui Dinamo au rămas, pe tot parcursul acestor drame, alături de administratorul delegat. Chiar dacă n-a fost posibil să participe la înmormânarea de sâmbătă, lotul „câinilor" a găsit metode pentru a-şi demonstra ataşamentul pentru Dinu.

La meciul de sâmbătă, în vestiar, dinamoviştii şi-au spus că trebuie să învingă în memoria soţiei „Procurorului". Au ieşit pe teren cu un banner pe care au scris „Fii tare, Mister", iar pe braţe au purtat banderole negre.

Dinamo a învins cu 1-0, prin golul lui Marius Niculae, unul dintre cei doi jucători de la Dinamo pe care Cornel Dinu a apucat să-i antreneze, celălalt fiind Dănciulescu.

Sâmbătă, şi-a condus soţia pe ultimul drum

Cornel Dinu s-a despărţit de cea cu care a petrecut 35 de ani din viaţă, sâmbătă după-amiază. Femeia a fost înmormântat la Cimiterul Bellu, după ce slujba s-a ţinut la biserica „Naşterea Maicii Domnului".

"Mister" nu a mai avut tăria să-şi conducă soţia până la groapă, deşi a venit până la cimitir. Corneluş Dinu şi „jumătatea" lui, Alexandra, au rămas, totuşi, alături de Silvia până în ultimele clipe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net