Timişorenii, eroi pe burta goală

Ultima actualizare:

    Ionuţ Popa, antrenorul lui Poli Timişoara
Ionuţ Popa, antrenorul lui Poli Timişoara

Elevii lui Popa au reuşit în patru zile să ajungă în optimile Cupei şi să bată în campionat pe fosta campioană, Astra, deşi salariile au iar întârziere.

Poli Timişoara a învins Astra, 2-1, s-a apropiat de play-off, totul venind la scurt timp după ce şi-a asigurat un succes şi-n Cupă. Totuşi, antrenorul Ionuţ Popa e la un pas de demitere, iar jucătorii nu au mai primit leafa de două luni.

Umilinţa cu FCSB, 0-7, i-a „trezit” pe bănăţeni. Imediat s-au impus în faţa rivalei, ASU Timişoara, 1-0, şi continuă în optimile Cupei României, iar acum a triumfat în-n campionat. Astra s-a înclinat cu 2-1, într-un meci în care tehnicianul Edi Iordănescu a intrat în conflict cu arbitrii, a fost trimis în tribune şi le-a arătat semnul cătuşelor. Însă, meritele timişorenilor nu pot fi şterse. „Sunt supărat, am momentele mele de nebunie. Nu ştiu dacă mai duc echipa în play-off sau în play-out. Nu ştiu ce-mi mai doresc acum”, a spus Popa. Supărarea sa e provocată de şefi. Antrenorul e ameninţat constant că va fi dat afară, deja s-au alcătuit liste cu posibili înlocuitori, iar alţii sună şi se autopropun. “Nu vreau să mai comentez. Am mesaje de Crăciun, dacă am porc de Crăciun…Eu din etapa a patra-a, de acum două campionate, tot demis am fost. Cu schimbare, cu ultimatum, mă rog, nu mai spun nimic. Oricum, la Timişoara nu e linişte, toată lumea e agitată şi învolburată”, a declarat “Popică”. El e omul care a salvat echipa de la retrogradare, a învins echipe ca CFR şi Dinamo, dar s-a plâns public de situaţia financiară a clubului. Au existat perioade de şase luni fără lefuri, au fost achitate, dar acum datoriile au ajuns iar la o întârziere de două luni. Astfel, conducătorii ar vrea să scape de un antrenor incomod.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net