Toţi luptă pentru visul lui Becali

Ultima actualizare:

    Viitorul Constanţa  şi Dinamo au încheiat  la egalitate, spre  bucuria patronului Stelei FOTO: Sportpictures.eu
Viitorul Constanţa şi Dinamo au încheiat la egalitate, spre bucuria patronului Stelei FOTO: Sportpictures.eu

Steaua a ajuns fruntaşă în clasament după ce a învins CFR, 2-0, în timp ce Astra a remizat cu CS U Craiova, 0-0, iar Viitorul şi Dinamo au înregistrat acelaşi rezultat. Acum, Gigi Becali a anunţat că peste o lună, de Învierea Domnului, roş-albaştrii vor obţine titlul cu numărul 27.

Omul de afaceri are puteri depline asupra Stelei din 2003, iar în sezonul 2004 – 2005 a bifat primul său trofeu. Treptat, a ajuns în lumina reflectoarelor şi a căpătat un obicei ca în preajma Sărbătorilor de Paşte să anunţe sigur că formaţia sa va încheia sezonul pe primul loc. Dar, “minunea” s-a îndeplinit într-un singur an. Iată o trecere în revistă a ceea ce s-a întâmplat la Steaua după fiecare declaraţie.

2008 - “Am fost cei mai câştigaţi după etapa asta, poate e un semn că vrea Dumnezeu ca până de Paşte să fim deja pe primul loc. E cam greu, dar când vrea Dumnezeu, se întâmplă”, a spus Gigi Becali în martie, cu o lună înainte de Sărbătorile Pascale. Totuşi, roş-albaştrii au încheiat pe locul doi în Liga I în sezonul 2007 – 2008.

2009 - “Chiar dacă am pierdut, cred că putem prinde locul întâi până de Paşte. Aşa se întâmplă”. Anunţul său premergător lunii aprilie, când s-a sărbătorit Învierea Domnului, iar nu a avut acoperire, “militarii” terminând ediţia 2008 – 2009 pe poziţia şapte.

2010 -  A avut acelaşi discurs, iar antrenorul de atunci de la CFR, Andrea Mandorlini, l-a ironizat: “Ca Steaua să fie campioană până la Paşte, aşa cum a zis domnul Becali, ar trebui ca echipa noastră şi alte trei – patru să fie excluse din campionat”. Steaua s-a clasat pe 4 în sezonul 2009 – 2010.

2011 - “Doar noi existăm în campionat. Ca să fie totul complet, o să luăm campionatul. Până de Paşte suntem pe primul loc”. Din nou, Becali s-a grăbit şi echipa sa a ocupat abia locul cinci la finele competiţiei interne din 2010 – 2011.

2012 - “Mai e o lună şi jumătate. Se joacă zece meciuri, e timp. Păi, dacă nu eşti pe primul loc peste zece etape, nu mai ai şanse la titlu”. Paştele a fost la mijlocul lui aprilie, iar ierarhia din 2011 – 2012 i-a plasat pe stelişti pe trei.

2013 - “E o bucurie în plus pentru că e înainte de Paşte. Ne-a dat şi Dumnezeu un cadou, dar oricum eram campioni”, a comentat Becali. A fost singura dată când de Paşte, sărbătoare ce a fost în mai, a fost campion (ediţia 2012 – 2013). Totuşi, nu s-a bucurat prea mult pentru că la finalul lunii a fost închis. A fost eliberat în 2015, în sezonul trecut Astra a devenit campioană.

2017 - Şi-a reamintit fraza acum, după prima etapă a play-off-ului, când a învins pe CFR cu 2-0: “De Paşte suntem campioni! Noi am bătut-o pe CFR şi ea ne va face campioni cu trei – patru etape înainte de final, pentru că-i va învinge pe duşmanii noştri”. 


    Gigi Becali speră ca  echipa lui să obţină  un nou titlu şi să  joace anul viitor în  Liga Campionilor
Gigi Becali speră ca echipa lui să obţină un nou titlu şi să joace anul viitor în Liga Campionilor

Hagi: «Sper să fim norocoşi cu Steaua»

simeon stalpnicul png

Viitorul va întâlni sâmbătă Steaua, iar managerul constănţenilor speră ca echipa sa să câştige în faţa bucureştenilor după o pauză de aproape patru ani. “Sper să fim foarte norocoşi. Vreau să dăm şi noi gol aşa cum ne-au dat ei atâtea meciuri la rând. Sper ca Niţă să greşească, mai ales că-n ultimele şase partide el a fost cel mai bun. În jocurile cu noi mereu a fost portarul secolului”, a spus “Regele”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net