Trei antrenori sunt în vizorul FCSB pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică

Ultima actualizare:

    Dan Alexa a fost lovit cu pumnul de Anamaria ProdanFoto: Arhiva Click!
Dan Alexa a fost lovit cu pumnul de Anamaria ProdanFoto: Arhiva Click!

Finanțatorul Gigi Becali a declarat la Digi Sport că discută cu trei antrenori despre posibilitatea de a prelua conducerea tehnică a FCSB, în locul lui Nicolae Dică. Mihai Teja (Gaz Metan Mediaş) şi Dan Alexa (Dunărea Călăraşi) sunt favoriţi, dar mai discută și cu un al treilea tehnician, pe care a refuzat să-l numească.

Gigi Becali a adăugat că va numi un antrenor după Sărbători. "Vorbesc cu toţi, am trei. Vorbesc cu trei inşi. Alexa, Teja şi mai e încă unul.  Nu vreau să-i spun pe toţi pentru că favoriţi sunt Alexa şi cu Teja. Poate ei (n.r. - favoriţii) nu vor să vină la Steaua. Nu vreau să vă spun toate, pentru că sunt unii care sunt orgolioşi. După Sărbători. Acum vorbesc, domne, ce mentalitate, ce sistem, cum vezi, cutare, cutare, mai multe lucruri, că nu ne grăbim. Cu Dică am vorbit aseară. Pe mine mă doare sufletul de el, dar nu am ce face. Nu a fost aşa de rău aseară. Problema a fost când te egalează de la 2-0 Botoşaniul, când ai atâţia accidentaţi, când te domină Gaz Metan în zece oameni şi îţi mai dă şi gol în zece oameni şi mai are şi bară, asta e problema, nu e în regulă", a declarat, duminică, Becali, la Digi Sport.

Întrebat dacă numai Dică e vinovat, Becali a răspuns: "Cine e vinovat? Pot să mă dai afară pe mine? Sunt vinovat şi eu, toată lumea e vinovată. Cel mai vinovat sunt eu, dar nu pot să mă dau afară pe mine. Pe MM nu-l dau, că e fratele meu, e ca şi mine acolo, ca un fel de mâna dreaptă a mea. Nu-l dau afară pe MM, că el e ca şi cum ar fi Becali acolo. Cine-i vinovat, cine nu-i vinovat, nu contează, când echipa nu joacă eu zic că vinovat este antrenorul. Eu cu ce să fiu vinovat? Am zis aşa, din curtoazie şi smerenie. Cu ce să fiu eu vinovat? Dacă eu îţi iau jucători de milioane de euro şi te domină Gaz Metan în zece oameni şi primeşti gol şi te egalează Botoşaniul şi dacă te bate Chiajna, cu ce să fiu eu vinovat? Le-am dat eu la gioale la jucători? L-am băgat eu pe Roman fundaş stânga? Dică a făcut tot timpul echipa de start. Că m-am mai băgat la schimbări, e adevărat. Păi dacă văd un jucător că doarme pe teren intervin, dar nu fac eu echipa. Dacă nu vrei să-l bagi pe Man, zic că Man trebuie să fie titular, aia zic".

Finanțatorul de la FCSB a reafirmat faptul că directorul sportiv Mihai Stoica a contesta calităţile de antrenor ale lui Dică şi că a cerut de multe ori schimbarea tehnicianului. "Ştii ce mi-a zis MM într-o zi? <Tu te gândeşti numai la Dică şi la familia lui, dar ia gândeşte-te tu la încă 30 de familii!> <Care 30 de familii?> <30 de familii care suferă. Ceilalţi, jucătorii, că nu câştigăm şi nu vedem campionatul.> MM spunea: <Bă, Gigi, ia antrenor, că o să vezi!> <Nu fac eu şi nu schimb eu şi nu îmi bat joc eu de oameni>", a spus Becali., care a reafirmat şi faptul că va miza în continuare pe jucători cu experienţă şi că îl va transfera pe Andrei Cristea. Omul de afaceri a menţionat că nu se va consulta cu noul antrenor cu privire la transferuri. "Andrei Cristea, da (n.r. - o să vină la FCSB). O să vină 4-5 jucători, şase poate. Pentru că nu se poate lua campionatul cu lotul ăsta. Cu lotul ăsta, aşa, valoros, cum spuneam eu, nu se poate lua campionatul. De ce, nu ştiu? Cu Nedelcu şi cu Man şi cu Coman nu se poate lua campionatul. Eu nu cred aşa ceva. L-am lăudat pe Coman, poate să facă milioane, dar nu se poate lua campionatul cu Coman. Pentru că fotbaliştii mari se văd la meciuri mari. Dacă joci cu CFR şi nu o distrigi, nu o spulberi, înseamnă că nu eşti fotbalist. Îl las pe Coman să mai crească, pentru că el nu poate la jocuri de-astea. Cine poate la jocuri adevărate e Man. Toată lumea a falimentat în fotbal şi eu câştig milioane din fotbal şi atunci înseamnă că n-ar trebui (n.r. - să se consulte cu noul antrenor la transferuri), că se alge praful după aia, dacă-l laşi pe antrenor să aducă jucători. Toţi care i-au lăsat pe antrenori au intrat în faliment", a mai spus Gigi Becali. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net