Trencin-Steaua! Adversari de evitat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor!

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Trencin-Steaua s-a terminat cu victoria românilor, 2-0. Golurile au fost marcate de Stanciu (63) şi Hamroun (70). Partida retur a acestei dispute din turul doi preliminar va avea loc la data de 22 iulie, la Bucureşti.

Trencin-Steaua a fost tranşat de elevii lui Rădoi abia după pauză. Enervat de prestaţia roş-albaştriilor, antrenorul le-a ţinut un discurs dur în pauză şi metoda a funcţionat. “Chiar le-am spus la pauză că prefer să pierdem cu 2-1, decât să terminăm 0-0”, a dezvăluit tehnicianul.

Iată cum a analizat Rădoi meciul: “În prima repriză am suferit mult, nu am jucat ceea ce trebuia. Probabil ne-a fost teamă de miza partidei şi miza competiţiei. Trebuia să jucăm cu totul şi cu totul altceva, însă ţin să-i felicit pentru efort şi pentru jocul din repriza a doua. Mă bucur că au înţeles mesajul de la pauză, doar a trebuit să reglăm anumite probleme”.

Trencin-Steaua: Hamroun, lăudat

“Ceea ce a făcut Hamroun trebuia să facem de la începutul jocului. Să ţinem un pic mai mult de minge, să încercăm să intrăm în combinatii, să profităm de spaţiile pe care ni le-au dat. Am face o mare greşeală dacă vom crede că suntem deja calificaţi. Să nu uităm că jucăm fără suporteri şi o să fie mult mai greu”, a mai spus stelistul după Trencin-Steaua.

Cei din Ghencea sunt favoriţi să ajungă în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dar aici pot întâlni rivali de calibru. Suedezii de la Malmo, echipă ce s-a bătut în grupele competiţiei în sezonul trecut, Partizan Belgrad sau Lech Poznan sunt echipe de evitat. Lor li se adaugă şi israelienii de la Maccabi Tel Aviv, chiar dacă în tur s-au făcut de râs cu maltezii de la Hibernians, 1-2.

La capitolul adversari facile s-ar încadra Midtjylland (Danemarca), HJK Helsinki (Finlanda), Videoton (Ungaria), Skanderbeu (Albania) sau Qarabaq (Azerbaidjan). Oricum, e de apreciat faptul că Rădoi a debutat cu dreptul ca antrenor în competiţiile internaţionale, Trencin-Steaua fiind premiera.

Altfel, Gregory Tade a fost folosit titular contra lui Trencin, deși transferul său a fost realizat cu o zi înaintea meciului, şi a avut o evoluţie foarte bună. "Tade a făcut un joc foarte bun, să nu uităm că în ultimele zile mai mult a călătorit decât s-a antrenat. Important e că întreaga echipă şi-a schimbat atitudinea faţă de joc în partea a doua. Emoţiile nu au trecut, orice se poate întâmpla. Nu ştiu dacă vor mai veni jucători, dacă nu vor mai veni trebuie să ne descurcăm cu ce avem la dispoziţie.  Avem un lot de 25 de jucători şi eu am încredere în fiecare dintre ei", a mai spus Mirel Rădoi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net