Turcii au vrut să sape un tunel să intre la meci

Ultima actualizare:

Practic, biletele alocate oaspeţilor au fost împărţite celor veniţi de la Istanbul, dar Galatasaray putea să ocupe cele 61.000 de locuri pe Veltins-Arena doar cu turcii care muncesc în Gelsenkirchen şi în împrejurimi. Cum nu s-au suplimentat biletele pentru fanii cim-bom-bom, turcii au avut două variante: fie să-şi cumpere bilete printre nemţi, fie să încerce să intre pe stadion fraudulos.

Mulţi au apelat la prima variantă şi au reuşit să echilibreze balanaţa numerică din tribune într-atât încât Schalke, în momentul când era condusă cu 2-1, era huiduită ca în deplasare. Alţii n-au avut însă acces şi au încercat ceva nebunesc.

"Unii suporteri au încercat să sape un tunel pe sub gardul din jurul stadionului.Voiau să pătrundă în arenă şi să urmărească meciul fără a plăti billet, dar au fost descoperiţi de forţele de ordine pentru că au încercat pe zi. Ştiau că noaptea pământul va îngheţa şi le va fi imposibil. Am rămas şi noi şocaţi de fanatismul lor", a declarat Horst Heldt, directorul sportiv al lui Schalke, pentru ziarul Die Welt. Galatasaray s-a calificat până la urmă în sferturi după un meci dramatic, pe care l-a câştigat cu 3-2, în ultimul minut, după ce la Istanbul fusese 1-1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vot legea pensiilor/ FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
Kylian Mbappe, PSG (EPA) jpg
Gheorghe Hagi, Romania, Generatia de Aur (Sportpictures) jpg
banner ilie nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net