Ultimatum pentru Moraru la Rapid: "Ori aduci jucători de valoare, ori plecăm toţi!"

Ultima actualizare:
florin marin
florin marin

N-au trecut nici cinci zile liniştite la Rapid, că atmosfera s-a stricat din nou. Clubul e pe un butoi cu pulbere după ce patronul Valerii Moraru nu şi-a ţinut promisiunile făcute faţă de antrenorul Florin Marin şi preşedintele Ovidiu Burcă.

Aceştia aşteaptă în cantonamentul de la Poiana Braşov întăririle care să le asigure promovarea în sezonul următor, dar cum totul părea să se transforme într-o nouă ţeapă, au măsuri dure. Burcă şi "Flocea" au părăsit echipa şi au venit direct la Bucureşti pentru o întâlnire decisivă cu patronatul. Deşi s-a spus că ambii vor pleca din club, Burcă a dezminţit deocamdată zvonurile, dar nu exclude această variantă pe viitor. "Am plecat, duminică, din cantonamentul de la Poiana Braşov împreună cu coordonatorul staff-ului tehnic, domnul Florin Marin, pentru a ne întâlni cu domnul Valerii Moraru şi soţia sa, în vederea luării celor mai bune decizii pentru club. Sunt decizii importante care trebuie luate. Trebuie să concretizăm discuţiile despre jucători, să definitivăm lotul şi să stabilim cel de-al doilea stagiu de pregătire. Azi, mâine, cel mai târziu poimâine este obligatoriu să luăm aceste decizii", a spus fostul jucător, pentru Mediafax.

"Trebuie aduşi jucători de valoare, nu fotbalişti la kilogram!"

Acesta a spus că nu s-a certat cu patronul Moraru, chiar dacă la club lucrurile merg din rău în ma rău. "Nu a fost niciun scurtcircuit între noi şi acţionariatul clubului. În momentul acesta, nu există riscul ca eu şi antrenorul Florin Marin să plecăm de la Rapid. Atâta timp cât dumnealor (n.r. - Valerii Moraru şi soţia sa, Violeta) ne-au asigurat tot sprijinul lor financiar, nu are cum să existe acest risc", a explicat Burcă. În concluzie, actualul preşedinte din Giuleşti spune că are nevoie de jucători de valoare, nu de fotbalişti la kilogram.


    Florin Marin a venit la Rapid să promoveze şi e speriat de faptul că nu va reuşi acest lucru cu lotul actualFoto Click!
Florin Marin a venit la Rapid să promoveze şi e speriat de faptul că nu va reuşi acest lucru cu lotul actualFoto Click!

"Din punctul de vedere al antrenorului şi al meu, mai este nevoie de jucători, dar de jucători de calitate. Numeric stăm destul de bine, dar e nevoie de calitate. Avem un buget, facem toate socotelile, dar trebuie să ne mişcăm repede pentru că există această presiune a timpului. Dacă Rapid nu va arăta bine în prima etapă, atunci vă asigur că este vina lui Ovidiu Burcă. Îmi asum această responsabilitate şi de aceea trebuie să luăm aceste decizii importante până la mijlocul acestei săptămâni", a adăugat oficialul. În aceste momente, de echipă se ocupă secundul Mihai Ianovschi.

image
image
image
image
image
image
Istvan Kovacs (Olanda - Croația). FOTO Profimedia
gimnastica romania (facebook) jpg
FCSB Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
Nadia Comaneci alaturi de gimnastele romance jpg
Scotia Romania, Cupa Mondiala de rugby (Getty Images) jpg
Waalwijk Ajax Amsterdam (EPA) jpg
Farul Sepsi (Sportpictures) jpg