UPDATE Grigoraş: "El ştie în ce s-a băgat!" Un fotbalist de la Oţelul Galaţi a fost înjunghiat în abdomen! Acum se află la spital!

Ultima actualizare:

UPDATE ora 16.00 "Am aflat şi eu în urmă cu scurt timp, am înţeles că nu e nimic grav. Pentru un sportiv, important este să nu-i afecteze organismul. În două săptămâni începem pregătirea de vară şi sper să fie apt, avem nevoie de el. Mai multe voi afla după ce va merge cineva să-l viziteze la spital", a spus Grigoraş la Dolce Sport..

"Eu nu am avut nici o problemă cu el, eu am fost cel care l-a promovat, de când m-am întors a fost titular. Nu ştiu însă ce face el în timpul liber, nu ştiu în ce a intrat. A fost în vacanţă, el ştie ce-a făcut acolo", a mai spus Grigoraş.

UPDATE ora 15.00 Oficialul gălăţenilor, Narcis Răducan, a anunţat că jucătorul este înafara oricărui pericol. "El este în afara oricărui pericol, oricum acum mă duc la spital. Dar a vorbit deja cu familia, este ok. Merg la spital, vom vorbi cu doctorul şi vom şti mai multe. Este regretabil ce s-a întâmplat, dar trebuie să fim alături de el, face parte din familia Oţelului, trebuie să-l ajutăm", a declarat Răducan la sport.ro.

"Probabil a sărit în apărarea cuiva. Erau mai mulţi, iar, din păcate, nefiind un karatist, ci un fotbalist, a avut de suferit", a explicat acesta.

Samoel Cojoc a avut un conflict cu alte două persoane într-un cartier din Galaţi. Jucătorul a refuzat să ofere declaraţii despre cele întâmplate, solicitând un avocat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
rapid otelul jpg
combo birligea si mama lui jpg
olaru fcsb liga europa jpg
Rares pop gol pentru rapid jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net