«Usain Bale», eroul lui Real Madrid în finala cu Barcelona

image
Gareth Bale, asemănat cu Usain Bolt

Real Madrid a câştigat pentru a 19-a oară Cupa Spaniei, după ce a învins, miercuri, la Valencia, cu scorul de 2-1 (1-0), marea rivală FC Barcelona, în finala competiţiei.

Eliminată din Liga Campionilor şi cu a treia şansă la titlu, în acest moment, pentru Barcelona Cupa Regelui reprezenta ultima ocazie de a mai salva ceva într-un sezon deplorabil. Trofeul a fost cucerit însă de Real, diferenţa fiind făcută de o cursă senzaţională a lui Gareth Bale, cu cinci minute înainte de final, într-un meci în care Messi a fost iarăşi apatic.

Iar dacă Realul nu-l are pe Ronaldo, îl are pe Bale, cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Galezul a marcat golul victoriei, pe contraatac, după o fază copy-paste după cele care i-au mărit cota în ultimii ani. Şi i-au făcut pe madrileni să scoată, în vară, 100 de milioane de euro din bancă. A primit un balon la jumătatea terenului, aproape de tuşă, a dat mingea pe lângă Bartra, apoi l-a depăşit în viteză, pe fundaşul Barcelonei. Ajuns singur cu Pinto, Bale a înţepat mingea pe lângă portarul catalanilor, la capătul unei curse fabuloase, de peste 50 de metri. 2-1, cu cinci minute înainte de final.

Cursa senzaţională a lui Bale a fost discutată intens pe reţelele de socializare, galezul fiind asemănat inclusiv cu cel mai rapid om al planetei, jamaicanul Usain Bolt.

Transferul cel mai scump al Barçei, Neymar, a ocazia de a duce meciul în prelungiri, dar a trimis în bară (89), iar trofeul a rămas la Madrid. Nu va mai fi în visteria lui Atletico, ci în cea a RealuluI, care rămâne în grafic pentru o triplă istorică. E în cărţi şi pentru titlu şi pentru Liga Campionilor.

image
Messi şi Neymar

Pe catalani îi aşteaptă o vară fierbinte, cu multe schimbări. Iar dacă mai era nevoie de un etalon, pentru măsurarea nivelului Barçei, acesta e următorul: este pentru prima oară după 10 ani, când echipa „blaugrana" înregistrează trei eşecuri consecutive (0-1 cu Atletico, în Liga Campionilor, 0-1 cu Granada, în campionat, 1-2 cu Real, în finala Cupei Regelui).

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg