UTA a dat lovitura: a învins cu 1-0 pe CFR chiar la Cluj

Ultima actualizare:

    Omrani a fost o nouă dezamăgire la CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu
Omrani a fost o nouă dezamăgire la CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu

UTA Arad a provocat surpriza etapei a 11-a a Ligii 1, impunându-se la Cluj, în fața campioanei, CFR.

Tehnicianul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, că la pauză şi-a convins jucătorii că au capacitatea de a se impune în faţa campioanei en titre.

“Noi am crezut în potenţialul nostru, chiar dacă foarte multă lume nu se aştepta ca noi să câştigăm aici. Am lucrat foarte mult în ultima perioadă să remediem problemele defensive. La pauză am reuşit să-i fac pe băieţi să creadă că putem să câştigăm. Acum trebuie să sărbătorim, pentru că merităm, iar de marţi o să începem să pregătim meciul de Cupă. Avem un drum lung până să ajungem la consistenţa necesară pentru a ajunge în partea de sus a clasamentului. În prima repriză am avut momente în care parcă i-am respectat prea mult pe cei de la CFR”, a spus Balint pentru posturile care transmit Liga 1.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Hora, în minutul 75, cu un şut de la marginea careului.

image
image
image
image
image
image
messi
Zhao Xintong jucător snooker FOTO Getty Images
cub simona halep animat gif
paolo maldini jpeg
Novak Djokovic, Getty Images jpg
halep jpg