Valerii Moraru: ┬źS─âpunaru ┼či Niculae au cerut cele mai mari salarii┬╗

image
S─âpunaru ┼či Niculae au spus c─â au semnat contracte ÔÇť├«n albÔÇŁ

Cristi S─âpunaru ┼či Daniel Niculae l-au criticat pe finan┼úatorul Valerii Moraru, sus┼úin├ónd c─â vrea s─â c├ó┼čtige imagine ┼či s─â se ├«mbog─â┼úeasc─â de pe urma ÔÇ×vi┼činiilorÔÇŁ ┼či-n plus ├«i favorizeaz─â pe juc─âtorii str─âini. Acesta d─â de ├«n┼úeles c─â cei doi sunt preocupa┼úi doar s─â-┼či recupereze datoriile.

S─âpunaru a explicat c─â fotbali┼čtii de alte na┼úionalit─â┼úi au lefuri mai mari ┼či tot felul de bonusuri fa┼ú─â de cei autohtoni, ei av├ónd ÔÇ×calitateaÔÇŁ de a fi adu┼či de c─âtre fiul lui Moraru. Mai mult, patronul e acuzat c─â nu a investit deloc. De partea sa e ┼či Daniel Niculae, care a afirmat c─â echipa se putea autofinan┼úa, bugetul fiind asigurat din drepturile tv. Ambii ├«i cer omului de afaceri s─â p─âr─âseasc─â forma┼úia. Replica pentru ei a fost dur─â. ÔÇ×Dup─â ce echipa a retrogadat, to┼úi str─âinii, ├«n semn de solidaritate, au decis s─â acorde o m├ón─â de ajutor ┼či au renun┼úat benevol la ultimul salariu din contract, cel aferent lunii iunie, mai pu┼úin c├óteva glorii, printre care se num─âra ┼či cei doi care au criticat vehement tot ce facem noi la RapidÔÇŁ, a precizat finan┼úatorul.

Apoi, a ÔÇťtunatÔÇŁ: ÔÇťAu declarat c─â vin la Rapid doar dac─â au salariile la nivelul celui mai mare str─âin plus un euro. E adev─ârat c─â mai au de ├«ncasatÔÇŽei nu au renun┼úat la ultimul salariu din iunie. ├Än aceast─â situa┼úie financiar─â dificil─â, ar fi fost corect s─â renun┼úe, mai ales c─â nu au mai activat la RapidÔÇŁ.

image
Patronul Rapidului ├«i acuz─â pe cei doi fo┼čti juc─âtori c─â au dorit s─â se ├«mbog─â┼úeasc─â ├«n ultimul an ├«n Giule┼čti

Moraru a mai anun┼úat c─â ar pleca imediat de la club, dar nimeni nu ia o echip─â ce consum─â 150.000 de euro lunar plus taxe ┼či ale c─ârei datorii din urm─â sunt de trei milioane de euro. Acesta l-a ÔÇť├«n┼úepatÔÇŁ pe Niculae ┼či pentru lipsa de la un eveniment de caritate, desf─â┼čurat la ┼čcoala pe care a absolvit-o, c├ónd a anun┼úat cu zece minute ├«nainte c─â nu mai vine ┼či a prejudiciat astfel imaginea Rapidului.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
carmen tanase jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
mihai macovei jpg
emma raducanu
athlete photoshoot david popovici 001 jpeg
raducanu emma GettyImages 1356002019 jpg
marian iancu jpeg
mircea rednic dinamo jpeg