Vestea care ne destabilizează înainte de meciul cu Grecia: "Piţurcă pleacă sigur după joc!"

26 sport piturca jpeg
Victor Piţurcă

Startul preliminariilor pentru Euro 2016, care va avea loc diseară, în Grecia, de la 21:45, a fost învăluit în misterul posibilei plecări a selecţionerului Victor Piţurcă. Deşi acesta a spus răspicat că şansele sunt minime, oamenii de fotbal de renume deţin informaţii că totul nu este decât o diversiune a tehnicianul de a-i menţine pe tricolori motivaţi, când de fapt mutarea lui la arabi e ca şi făcută.

Doi dintre cei care susţin această teorie sunt Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei Giurgiu şi Ilie Dumitrescu, fostul antrenor şi jucător al Stelei. ”Sunt foarte sigur că Pițurcă va pleca de la națională după acest meci cu Grecia. Este o ofertă extrem de bună, nu mai contează clima, zona. Acum, că n-a vrut el să anunțe.... Și Van Gaal a spus că a semnat cu Manchester United înainte de Mondial și apoi a făcut treabă bună cu Olanda acolo, a terminat pe locul trei. Nu-l condamnă nimeni pe Pițurcă dacă va pleca, pentru că există și o clauză în contract ce va fi acoperită, este o sumă importantă. Are nevoie și de o schimbare, probabil”, a declarat Ilie Dumitrescu.

”Pleacă sigur! Federația va recupera și 600.000 de euro din ce a cheltuit cu Pițurcă până acum, deci va fi toată lumea mulțumită”, a dezvăluit şi Dinu Gheorghe, la Digi Sport.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
FotoJet (1) jpg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
image png
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
Neagu
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg