Vezi ce a spus Meme despre excluderea Stelei din Europa şi comunicatul patronului!

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica
Mihai Stoica

Meme susţine o conferinţă de presă în care explică care va fi soarta Stelei.

Managerul vrea să liniştească suporterii roş-albaştriilor.

A început conferinţa: „Jucătorii au salariile plătite la timp. Pentru a pune capăt acestor speculaţii am decis să vorbesc. Referitor la ce a apărut în ultima vreme, cu excluderea Stelei. Cazul a fost judecat şi soluţionat prin hotărârea definitivă şi irevocabilă. Sentinţa dată de ÎCCJ este pentru George Becali, nu de condamnarea Stelei. Faptea penală nu s-a extins la persoana juridică FC Steaua. Ţinând faptul că nu a fost influenţată competiţia, pentru că nu s-a finalizat, clubul nu a fost afectat. Există încă o instanţă care se va pronunţa, CEDO“

Nu cred că UEFA se poate sesiza, indiferent cât şi-ar dori unii sau alţii. Nu are cum să se sesizeze UEFA. Discutăm pe documente şi pe acţiuni întreprinse, nu voi face referire la declaraţii, indiferent ale cui sunt. Nu mă interesează acest lucru. Ne concentrăm pe ceea ce e important. Nu poate fi comparat cazul Stelei cu cel al lui Fenerbahce, pentru că acolo a fost vorba de corupţie dovedită, discutăm aici de cu totul şi cu totul altă speţă. Jucătorii nu au motive să fie îngrijoraţi, mai ales după ce şi-au verificat conturile. Am fost azi la Penitenciarul Rahova pentru a mă programa săptămâna viitoare pentru a-l vizia pe Gigi Becali“, a mai spus acesta.

În cazul "Valiza" a fost condamnat Gigi Becali, nu Steaua. Banii nu erau ai Stelei, ci ai lui Gigi Becali. Nu poate fi comparat cazul Stelei cu cel al celor de la Fenerbahce, pentru că acolo s-a dovedit faptul că a fost vorba de nişte meciuri trucate. Nu cred că UEFA se poate sesiza atâta timp cât nu există o motivare a Înaltei Curţi

Mihai Stoica, manager general Steaua

COMUNICATUL LUI GIGI BECALI

"Am ieşit definitiv şi irevocabil din viaţa publică, aşa că, vă rog din inimă un minim respect:

1. Lăsaţi-mi familia în pace, nu o mai urmăriţi!

2. Nu mă mai hărţuiţi pe mine, pentru că nu o să dau nicio declaraţie

3. Îi rog din suflet pe analişti şi pe persoanele publice să nu mai comenteze despre mine.

4. Am o pedeapsă pe care vreau să o execut conform codului de procedură şi voi da o explicaţie o singură dată, pentru toată lumea.

5. Sper că atâta timp cât am stat cu voi, am stat cu nişte OAMENI, nu cu alte fiinţe", a declarat MM Stoica, într-o conferinţă de presă.

"Erau rânduri scrise de un om cu lacrimi în ochi şi cu bărbăţie", a încheiat Meme.

Nu cred că UEFA se poate sesiza, indiferent cât şi-ar dori unii sau alţii. Nu are cum să se sesizeze UEFA. Discutăm pe documente şi pe acţiuni întreprinse, nu voi face referire la declaraţii, indiferent ale cui sunt. Nu mă interesează acest lucru. Ne concentrăm pe ceea ce e important. Nu poate fi comparat cazul Stelei cu cel al lui Fenerbahce, pentru că acolo a fost vorba de corupţie dovedită, discutăm aici de cu totul şi cu totul altă speţă. Jucătorii nu au motive să fie îngrijoraţi, mai ales după ce şi-au verificat conturile. Am fost azi la Penitenciarul Rahova pentru a mă programa săptămâna viitoare pentru a-l vizia pe Gigi Becali“.

Citeste mai mult: adev.ro/mnyrgt

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net