VIDEO Brazilia - Spania 3-0 / Gerard Pique, umilit sub ochii Shakirei

Ultima actualizare:
Pique
Pique

Reprezentativa Braziliei a câştigat Cupa Confederaţiilor pentru a treia oară consecutiv, după ce a învins, duminică, la Rio de Janeiro, cu scorul de 3-0, selecţionata Spaniei, campioana mondială en-titre, în finala competiţiei. Golurile au fost marcate de Fred '2, '47 şi Neymar '44.

După un minut şi 35 de secunde, era deja 1-0 pentru Selecao. Centrare de pe flancul drept în careu, Pique şi Arbeloa - amândoi ridicoli pe tot parcursul meciului - s-au comportat ca nişte oameni care joacă fotbal pentru prima dată, iar Fred, căzut, a deschis scorul.

În minutul 8, deja trebuia să fie 2-0! Balonul a circulat pe traseul Neymar - Fred - Oscar, iar ultimul, singur în mijlocul careului, a tras, milimetric, pe lângă bară. „Uraganul" brazilian a continuat să facă ravagii în faţa unei echipe, care parcă nu putea realiza ce se întâmplă pe teren. Noroc cu Iker Casillas, care, în minutul 32, a trimis miraculos în corner, după ce Fred a rămas singur cu el din pasa lui Neymar.

Ca să ne dăm seama că Spania joacă în acest meci a trebuit să aşteptăm 41 de minute. Contraatac fulger: Mata l-a găsit excelent pe Pedro, acesta a făcut totul ca la carte, însă David Luiz a trimis în corner, de pe linia porţii, cu o intervenţie ireală. În loc să fie 1-1, s-a făcut 2-0. Combinaţia Oscar - Neymar a fost finalizată de noua achiziţie a Barcelonei cu un şut devastator, sub transversală, de lângă un Arbeloa care, probabil, a făcut cel mai prost meci din cariera sa. De altfel, fundaşul Realului a şi fost schimbat la pauză cu Azpilicueta, dar coşmarul ibericilor nu s-a terminat.

Ramos, penalty ratat, Pique, eliminat

Partea secundă a început exact la fel ca prima: cu un gol brazilian! Fred a finalizat la colţul lung un contraatac de manual (47), iar, dacă eram la box, arbitrul ar fi oprit meciul. Aşa, chinul spaniol a continuat. După 55 de minute, Sergio Ramos avea ocazia de a-şi readuce echipa în meci, însă a ratat penalty-ul obţinut de nou-intratul Navas. Hulk a fost la un pas de 4-0, singur cu Casillas, dar goalkeeper-ul Realului a reuşit să-l blocheze, în extremis (58).

Dezastrul s-a întregit pentru dubla campioana europeană şi campioana mondială, atunci când Pique a fost ridiculizat de Neymar, l-a faultat pe brazilian din postura de ultim apărător, şi a fost trimis la cabine (68). Eliminarea lui Pique a survenit într-un moment în care iubita sa, cântăreaţa Shakira, suporta cu greutate în tribune lecţia de fotbal primită de Spania din partea Braziliei.


    Pique
Pique

În ultimele 20 de minute, Spania a fost pasată de Brazilia în aplauzele celor peste 70.000 de oameni care au asistat la acest „măcel", la Rio, pe celebrul „Maracana".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net