Vlad Dragomir la Arsenal! Visează să ajungă la echipa mare în doi ani!

Ultima actualizare:

    Vlad Dragomir la Arsenal
Vlad Dragomir la Arsenal

Mijlocaşul Vlad Dragomir, un puşti de 16 ani, a semnat un contract valabil pentru un an cu Arsenal Londra. Vrea să impresioneze, să rămână la club şi apoi să ajungă sub comanda lui Arsene Wenger.

Vlad Dragomir a ajuns la Arsenal şi speră ca în doi ani să evolueze la echipa mare. “Mă bucur foarte mult pentru acest pas şi sper să nu dezamăgesc pe nimeni. Oferta lui Arsenal mi s-a părut cea mai bună, am simţit că aici este locul meu. Am mai fost în probe la Parma, la mai multe cluburi. Am avut oferte și din România, de la Craiova sau Steaua”, a spus jucătorul la Prosport Live.

Apoi, a continuat: “După ce am dat probe la Arsenal, cei de la Timişoara nu m-au mai primit la antrenamente. În ultima vreme am avut o perioadă de pauză. Nu am avut o pregătire foarte bună, dar mă gândesc că mă vor pune ei pe picioare”. El se compară cu Toni Kroos de la Real Madrid.

Vlad Dragomir la Arsenal: dorit de Arsene Wenger

“Am vorbit doar cu oamenii din staff, nu şi cu domnul Arsene Wenger, dar nu se putea realiza transferul fără acordul lui. Fotbalul şi şcoala sunt pe primul loc în acest moment. Real Madrid este clubul meu favorit, Cristiano Ronaldo este jucătorul meu preferat”, a mai spus Vlad Dragomir după ce a ajuns la Arsenal.

Vlad Dragomir la Arsenal: căpitan la tineret U  16

Puştiul născut la Timişoara, la data de 24 aprilie 1999, este component al reprezentativei Under 16 a României şi a fost căpitan la meciul amical cu Polonia, 1-1, disputat la începutul lui iunie, la Buftea. El se va prezenta la noul  club la data de 29 iunie. “L-am propus la Arsenal în urmă cu un an şi jumătate, timp în care l-au monitorizat cu atenţie. În opinia mea, Vlad este unul dintre cei mai talentaţi jucători din Europa în momentul de faţă”, a spus impresarul său, Cătălin Sărmăşan.

Vlad Dragomir la Arsenal: “Bine ai venit în Paradis”

Vlad Dragomir a povestit întâlnirea cu Arsene Wenger la Arsenal. “Ne-am întâlnit, mi-a strâns mâna şi mi-a spus cu un uşor accent: "Welcome to Paradise". Chiar aşa mi s-a părut, că e Paradisul. Totul e perfect, sper să mă integrez cât mai repede, să joc, să confirm încrederea oamenilor de aici", a declarat el pentru gsp.ro.

“Jucătorii sunt toţi foarte sociabili. Am făcut un singur antrenament cu echipa U16, dar am simţit din prima diferenţa, e fotbal tare, cum îmi place mie. La sala de mese m-am întâlnit cu Alexis Sanchez, cu Ozil, au venit la noi şi au întins mâna”, a mai afirmat mijlocaşul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net