Vrea să-l bată pe Hagi cu armele lui

Ultima actualizare:

    Gnohere i-a chinuit în meciul trecut pe fundașii Viitorului
Gnohere i-a chinuit în meciul trecut pe fundașii Viitorului

Viitorul-FCSB este capul de afiş al acestei etape. Practic, avem confruntarea dintre campioană şi vicecampioană şi un duel de la distanţă între un antrenor experimentat, Gică Hagi, şi unul dintre reprezentanţii noului val, Nicolae Dică. ”Regele” i-a fost profesor lui Dică, tehnician care acum vrea să-l învingă aplicând fix ce a învăţat de la fostul căpitan al naţionalei.

”Cei de la Viitorul sunt campioniii României şi trebuie să-i respectăm”. Aşa a sunat declaraţia fair-play a lui Nicolae Dică, referitoare  la adversarii de diseară. FCSB întâlneşte deţinătoarea titlului într-un moment nu prea bun pentru echipa lui Hagi, dar pentru bucureşteni reprezintă un antrenament perfect înainte de startul meciurilor din grupele Ligii Europa.

Nicolae Dică, antrenor FCSB. Gică Hagi, antrenor Viitorul
Nicolae Dică, antrenor FCSB. Gică Hagi, antrenor Viitorul

Nicolae Dică a lucrat cu Hagi o perioadă la Ovidiu, iar acum vrea să pună în practică tot ce ştie, pentru a-şi încurca “profesorul”. “Eu ştiu strategia şi filosofia domnului Hagi, am jucat acolo. La Viitorul întotdeauna sunt jucători care vin cu dorinţă mare de afirmare. Am învăţat foarte multe de la domnul Hagi. Nici mie nu îmi place să pierd, asta am văzut şi la domnnul Hagi, dorinţa de a fi cel mai bun. Sunt lucruri pe care le făceam cu dânsul la Viitorul pe care le aplic şi eu la echipa mea”, a spus tehnicianul de la FCSB. Dică a vorbit şi despre situaţia celui mai important jucător al său, Denis Alibec, omul despre care s-a tot vorbit vizavi de neconvocarea la echipa naţională pentru ”dubla” cu Armenia şi Muntenegru. ”Alibec e bine, s-a antrenat bine în această perioadă, e pe un drum bun. Este clar că e afectat că nu a fost chemat la naţională. Din păcate, toată lumea scoate în faţă părţile lui negative, dar eu cred că ar trebui să vedem şi lucrurile pozitive pe care le face în timpul jocului. De când am venit eu la Steaua e pe un drum bun”, a precizat Dică.

Nu-i foloseşte pe jucătorii luaţi de la Academie

Nicolae Dică a dezvăluit că cel mai probabil nu va juca din primul minut cu trei dintre fotbaliştii cumpăraţi de la Viitorul: Romario Benzar, Dragoş Nedelcu şi Florinel Coman. “Unii dintre ei nu vor fi în lot, pentru că ne aşteaptă meciuri foarte multe, un program încărcat. Jucătorii care au venit de la Viitorul au fost la echipa naţională, şi de accea am decis ca unii să nu facă parte din lot. Nu este vorba de sacrificat, oricine intră pe teren trebuie să dea totul, obiectivul nostru e să ne califcăm în primăvara europeană”, a spus antrenorul de la FCSB.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net