Vrei și TU să câștigi la pariuri? Iată SECRETUL pariorilor români!

Este binecunosut deja faptul că tot mai mulți români pariază zilnic în speranța unor câștiguri financiare rapide, obținute ușor. Putem vedea asta cu usurință în jurul nostru. Numărul caselor de pariuri „de la colțul străzii” a explodat în ultimii ani. Nu mai vorbim despre casele de pariuri online care zilnic atrag din ce în ce mai mulți pariori aflați în căutarea profiturilor peste noapte.

Marea majoritate a pariorilor intră, din păcate, în categoria „donatorilor”, cum li se mai spune, cei care joacă zilnic câteva zeci de lei și rareori reușesc să își recupereze măcar investiția, nu mai vorbim de câștiguri serioase.

Îți sună cunoscute discuțiile încheiate inevitabil cu „Iar m-a scos ultimul meci de pe bilet”, „dacă se mai dădea un gol, luam bine de tot” sau „am pierdut 10 milioane pe Barcelona”, plus câteva cuvinte grele de rigoare?

Ei bine, află că există pariori care se pot lăuda că obțin câștiguri constante din pariuri și că, la sfârșitul lunii, au în cont sume importante de bani din această activitate.

Ce ii deosebește atunci pe cei din cele două categorii?

Am stat de vorbă cu câțiva dintre aceștia, încercând să aflăm care este secretul lor, cum reușesc să obțină profituri lunare la pariuri, în timp ce marea majoritate a pariorilor nu fac altceva decât să piardă constant.  Așa am aflat că cei mai mulți dintre ei își iau ponturile și biletele zilei la pariuri de pe siteurile principalelor comunități de pariori din România.

Dintre acestea, se detașează în preferințele pariorilor români comunitatea de tipsteri și pariori Superpont, cea mai mare de acest gen din România, cu peste 100.000 de fani pe Facebook, la mare distanță de alte comunități de același fel. E greu de crezut că peste 100.000 de oameni se pot înșela, nu-i asa? De peste doi ani și jumătate, comunitatea Superpont s-a impus în preferințele pariorilor români prin seriozitate și rezultatele excelente obținute, ponturile și pronosticurile lor aducând caștiguri însemnate membrilor comunității.

Pentru că a dorit să adune la un loc „crema” pariorilor și tipsterilor din România, în urma cu patru luni Superpont a lansat grupul Premium, dedicat pariorilor de top, unde a reunit cei mai buni tipsteri din țară pe cele mai importante sporturi: fotbal, tenis, baschet (Curry, de exemplu, este cel mai cunoscut și cel mai bun tipster pe baschet din România din ultimii ani) și hockey. 

Statistica primelor patru luni, pe care o găsiți pe siteul grupului Superpont Premium stă mărturie în ceea ce privește rezultatele tipsterilor Superpont: peste 12.000 de unităti profit și o rată de success a pronosticurilor foarte bună certifică performanțele incredibile obținute într-un timp atât de scurt.

Grupul Superpont Premium cuprinde astăzi aproape 1.000 de membri activi, iar numărul lor este în continuă creștere. Pentru a deveni membru Premium, acceseaza acest link  și intră în rândul pariorilor de success, care la sfârșitul lunii se bucură de câștiguri consistente din pariuri sportive.

**Rezultatele prezentate în acest articol sunt strict individuale și pot varia de la persoană la persoană. SuperPont susține parierea responsabila. Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSĂ SIGURĂ DE CÂȘTIG! În cazul în care simți că nu mai ai controlul în ceea ce privește pariurile trebuie să știi că există site-uri specializate pentru a te ajuta! (www.gambleaware.co.uk www.gamcare.org.uk)

Click! Mania Mobile are deja 100 de câştigători. Au rămas în joc 1.900 de premii. Citeste click.ro de pe mobil şi joacă şi tu!

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg