Zenga, desfiinţat la debut! Sampdoria a pierdut cu 4-0!


    Walter Zenga
Walter Zenga

Walter Zenga a luat asupra sa vina pentru eşecul de pe teren propriu cu Vojvodina Novi Sad, 0-4, în Liga Europa, dar a şi căutat scuze spunând că jucătorii au avut un virus.

"Nu sunt unul care caută scuze. Am început la 1 iulie, am încercat anumite lucruri, am ajuns la Torino şi am avut jucători care au contractat un virus. Formaţia a trebuit alcătuită ţinând cont de aceste lucruri. Nu e nicio scuză. O echipă care pierde cu 4-0 trebuie doar să analizeze faptul că a încasat trei goluri în primele zece minute ale celor două reprize. Ce le-am spus fanilor? Când o echipă câştigă, te duci la sărbătoare, când pierde, te duci să-ţi ceri scuze, iar antrenorul trebuie să stea în faţa jucătorilor. Dacă am fi câştigat, nu m-aş fi dus. Vom reflecta la ce s-a întâmplat", a afirmat fostul antrenor al echipelor Steaua, Dinamo şi FC Naţional.

Preşedintele Massimo Ferrero a cerut iertare fanilor, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, vorbind despre o "pană de curent" în meciul de joi. "Aceasta nu este «Samp» a mea, nu este echipa puternică pe care am construit-o şi pe care intenţionez să o consolidez", a continuat Ferrero, care a promis alte transferuri.

zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
cub andrele png
vouchere pentru energie electrica jpg
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
infidelitate jpeg
Buzau 1 jpg
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg