Momentul care a uimit un stadion ├«ntreg: ┬źAm alergat goale la Gascoigne, pe teren! A fost experien╚Ťa vie╚Ťii┬╗

Chiar dac─â au trecut 24 de ani de atunci, fosta stripteuz─â care a intrat pe teren la bustul gol ╚Öi i-a f─âcut masaj lui Paul Gacoigne ├«n timpul unui meci din campionatul Angliei spune c─â aceea a fost cea mai tare experien╚Ť─â din via╚Ťa ei.

image
Paul Gascoigne juca atunci la Middlesbrough (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

Rachel Sadler ╚Öi cea mai bun─â prieten─â a ei, Vanessa Richards, au ╚Ťinut prima pagin─â a ziarelor dup─â ce la 6 decembrie 1998 au intrat pe teren doar ├«n chilo╚Ťi, ├«ntrerup├ónd meciul dintre Middlesbroug ╚Öi Newcastle, scor 2-2. Purt├ónd nimic altceva dec├ót c├óte o pereche de bikini, ├«n timp ce prietena ei a avut pe ea ╚Öi un costum de Mo╚Ö Cr─âciun, cele dou─â au alergat direct spre Gascoigne (pe atunci era o adev─ârat─â vedet─â a Angliei) ├«n dorin╚Ťa de ÔÇŁa-l ├«mb─ârb─âtaÔÇŁ.

Reamintindu-╚Öi acea noapte de pomin─â, Rachel, care acum are 41 de ani ╚Öi are doi copii, a declarat pentru ÔÇŁThe SunÔÇŁ: ÔÇťEram at├ót de tinere... 18 sau 19 ani. Am vrut publicitate, s─â fim ├«n lumina reflectoarelor. Am alergat goale la Gascoigne ╚Öi a fost cea mai bun─â experien╚Ť─â a noastr─â. Eu lucram atunci ca stripteuz─â. Dac─â nu f─âceam asta, nu cred c─â aveam at├óta ├«ncredere ├«n mine s─â intru atunci pe teren. Prima a intrat Vanessa, iar eu m-am panicat. Eram pietrificat─â. Mi-am zis, ├«ns─â: dac─â nu merg acum, nu o voi mai face niciodat─â. Oamenii din jurul nostru probabil c─â se g├óndeau: ÔÇŁCe Dumnezeu fac astea dou─âÔÇŁ, mai ales c├ónd au v─âzut cum suntem ├«mbr─âcateÔÇŁ, ╚Öi-a rememorat aventurile fosta stripteuz─â.

Doar una dintre cele două tinere de atunci mai trăiește

Ea a continuat pe firul amintirilor: ÔÇŁAm s─ârit peste panourile publicitare ├«ncerc├ónd s─â ajung pe teren. Toate camerele erau pe Vanessa ╚Öi sunt doar c├óteva fotografii cu mine ├«n spate, dar c├ónd am v─âzut apoi c├óteva imagini cu mine din fa╚Ť─â, dar cu s├ónii blura╚ŤiÔÇŁ.

pagina din Sun jpg
Incidentul a fost intens mediatizat (FOTO: Captur─â The Sun)

╚Üinta lor era Gascoigne ╚Öi au f─âcut totul pentru a ajunge la el: ÔÇŁGazza fugea de noi, aplaud├ónd ╚Öi r├óz├ónd, spun├ónd: ÔÇŁv─â rog, nu-mi face╚Ťi asta mieÔÇŁ. Vanesa a ├«ncercat s─â-i sar─â ├«n spate. El a ├«nceput s─â r├ód─â. A fost absolut ╚Öocant, chiar dac─â b─âusem c├óteva pahare de whisky ├«nainte de a intra pe teren. Erau 36.000 de spectatori. Dup─â ce ne-au prins, ne-au pus ni╚Öte haine pe noi ╚Öi ne-au scos de pe teren. Nu am mai fost arestat─â niciodat─â, dar nu am fost ru╚Öinat─â. ├Äntreaga experien╚Ť─â a meritat. Totul s-a ├«ncheiat c├ónd am fost eliberate din sec╚Ťia de poli╚Ťie ╚Öi ne-au l─âsat s─â lu─âm o p─âtur─â cu noi. La barul la care lucram, totul s-a terminat cu o petrecere masiv─âÔÇŁ.

Din p─âcate, Rachel e singura supravie╚Ťuitoare a acelui cuplu. Vanessa a murit la c├ó╚Ťiva ani dup─â aceea, la ├«nceputul anilor 2000.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg