Momentul care a uimit un stadion întreg: «Am alergat goale la Gascoigne, pe teren! A fost experiența vieții»

Ultima actualizare:

Chiar dacă au trecut 24 de ani de atunci, fosta stripteuză care a intrat pe teren la bustul gol și i-a făcut masaj lui Paul Gacoigne în timpul unui meci din campionatul Angliei spune că aceea a fost cea mai tare experiență din viața ei.

Paul Gascoigne juca atunci la Middlesbrough (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Paul Gascoigne juca atunci la Middlesbrough (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

Rachel Sadler și cea mai bună prietenă a ei, Vanessa Richards, au ținut prima pagină a ziarelor după ce la 6 decembrie 1998 au intrat pe teren doar în chiloți, întrerupând meciul dintre Middlesbroug și Newcastle, scor 2-2. Purtând nimic altceva decât câte o pereche de bikini, în timp ce prietena ei a avut pe ea și un costum de Moș Crăciun, cele două au alergat direct spre Gascoigne (pe atunci era o adevărată vedetă a Angliei) în dorința de ”a-l îmbărbăta”.

Reamintindu-și acea noapte de pomină, Rachel, care acum are 41 de ani și are doi copii, a declarat pentru ”The Sun”: “Eram atât de tinere... 18 sau 19 ani. Am vrut publicitate, să fim în lumina reflectoarelor. Am alergat goale la Gascoigne și a fost cea mai bună experiență a noastră. Eu lucram atunci ca stripteuză. Dacă nu făceam asta, nu cred că aveam atâta încredere în mine să intru atunci pe teren. Prima a intrat Vanessa, iar eu m-am panicat. Eram pietrificată. Mi-am zis, însă: dacă nu merg acum, nu o voi mai face niciodată. Oamenii din jurul nostru probabil că se gândeau: ”Ce Dumnezeu fac astea două”, mai ales când au văzut cum suntem îmbrăcate”, și-a rememorat aventurile fosta stripteuză.

Doar una dintre cele două tinere de atunci mai trăiește

Ea a continuat pe firul amintirilor: ”Am sărit peste panourile publicitare încercând să ajung pe teren. Toate camerele erau pe Vanessa și sunt doar câteva fotografii cu mine în spate, dar când am văzut apoi câteva imagini cu mine din față, dar cu sânii blurați”.

Incidentul a fost intens mediatizat (FOTO: Captură The Sun)
Incidentul a fost intens mediatizat (FOTO: Captură The Sun)

Ținta lor era Gascoigne și au făcut totul pentru a ajunge la el: ”Gazza fugea de noi, aplaudând și râzând, spunând: ”vă rog, nu-mi faceți asta mie”. Vanesa a încercat să-i sară în spate. El a început să râdă. A fost absolut șocant, chiar dacă băusem câteva pahare de whisky înainte de a intra pe teren. Erau 36.000 de spectatori. După ce ne-au prins, ne-au pus niște haine pe noi și ne-au scos de pe teren. Nu am mai fost arestată niciodată, dar nu am fost rușinată. Întreaga experiență a meritat. Totul s-a încheiat când am fost eliberate din secția de poliție și ne-au lăsat să luăm o pătură cu noi. La barul la care lucram, totul s-a terminat cu o petrecere masivă”.

Din păcate, Rachel e singura supraviețuitoare a acelui cuplu. Vanessa a murit la câțiva ani după aceea, la începutul anilor 2000.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net