Beţivul Paul Gascoigne are şi motive de mândrie. Fiica sa Bianca e o divă sexy!

bianca1 6 jpeg
Bianca e fiica adoptivă a lui Paul Gascoigne

Fostul fotbalist englez Paul Gascoigne a împlinit de curând 50 de ani, însă ultimele două decenii au însemnat pentru el o luptă permanentă cu viciul băuturii. Alcoolismul l-a transformat pe "Gazza" într-o adevărată epavă umană, de referinţă fiind imaginile surprinse de-a lungul anilor de presa britanică.

Dacă bătălia cu această boală pare să fie una pierzătoare, Gascoigne are şi motive de mândrie. Unul dintre acestea este fiica sa adoptivă, Bianca, provenită dintr-o relaţie anterioară a fostei sale soţii Sheryl.

În vârstă de 31 de ani, Bianca Gascoigne e o vedetă de prim rang în showbiz-ul din Anglia. Cu calităţi fizice de invidiat, ea a apărut în nenumărate pictoriale sexy şi a participat în diverse spectacole de televiziune, printre care şi la celebrele Big Brother şi Love Island.

simeon stalpnicul png
Bianca Gascoigne

simeon stalpnicul png
Bianca Gascoigne

Deşi Paul Gascoigne nu e tatăl său natural, Bianca are o relaţie aparte cu fostul fotbalist. "Din copilărie îmi aduc aminte cu plăcere de perioada Crăciunului, când ne adunam toţi. Era o perioadă minunată pentru întreaga familie. În fiecare an când tata şi cu mama au fost împreună, petreceam Crăciunul la acelaşi hotel din Scoţia", a declarat Bianca într-un recent interviu.

Din păcate, familia Gascoigne s-a destrămat în 1999, la doar trei ani după ce Paul şi Sheryl s-au căsătorit. Cei doi au divorţat, iar mama Biancăi s-a plâns de comportamentul violent al lui Paul Gascoigne.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Amber Heard FOTO EPA-EFE
Colegiul Tehnic Mediensis din Mediaș Sibiu Foto Adevărul jpg
rocco siffredi iumor ep 7 foto antena 1 jpg
image
image
image
image
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg