Cine e românul care a încurcat-o pe Real Madrid. Reacții din presa spaniolă

Ultima actualizare:

Real Madrid a reușit să obțină doar o remiză împotriva luI Rayo Vallecano (0-0), disputat duminică, acasă, în etapa a XII-a din campionatul din Spania. Unul dintre „eroii” oaspeților a fost Andrei Rațiu, românul de 25 de ani fiind lăudat de către presa iberică.

Andrei Rațiu (galben) i-a pus bețe în roate lui Vinicius Júnior (FOTO: Getty Images)
Andrei Rațiu (galben) i-a pus bețe în roate lui Vinicius Júnior (FOTO: Getty Images)

Debutul fotbalistului în Primera División a impresionat, jurnaliștii sportivi fiind de părere că jucătorul legitimat la Rayo Vallecano a reușit să blocheze toate atacurile încercate de Vinicius Júnior și subliniind că fundașul român a reușit să-și arate tot potențialul în partida jucată pe „Santiago Bernabéu”.
„Debutul în prima divizie și confruntarea cu Vinicius reprezintă o provocare majoră. Dar să o rezolvi așa cum a făcut-o Rațiu este de remarcat. Remarcabil. Fundașul român a avut una dintre acele nopți pe care le păstrezi în memorie pentru totdeauna. Rațiu a fost cel mai rapid jucător din divizia secundă la Huesca, în sezonul trecut, iar pe Bernabéu și-a arătat tot potențialul.

„Vinicius Júnior a încercat totul, dar nu l-a putut depăși pe român”

Duelul (n.r. dintre Andrei Rațiu și Vinicius) a fost frenetic pe tot parcursul meciului, iar fundașul lui Rayo a rezistat atacurilor unui Vinicius, care a încercat totul, dar nu l-a putut depăși”, au scris cei de la „Marca”, despre Andrei Rațiu. 
Recent, românul a debutat pentru Rayo Vallecano, în meciul câștigat de echipa sa împotriva celor de la Atlético de Lugones SD, scor 6-0, în turul secund al Cupei Regelui, când a reușit chiar să înscrie un gol. Andrei Rațiu a fost transferat de Rayo Vallecano de la SD Huesca, în vară, pentru suma de 500.000 de euro, cota lui actuală de piață fiind de 1,5 milioane de euro. 
Ascensiunea lui Andrei Rațiu este recunoscută și de selecționerul echipei naționale a lui Edi Iordănescu, fundașul lui Rayo Vallecano fiind pe lista preliminară a celor 28 de stranieri, în vederea meciurilor cu Israel și Elveția. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net