Scandal sexual cu o minoră la Real Madrid: trei jucători au fost reținuți

Ultima actualizare:

Numele lui Real Madrid este târât în mijlocul unui scandal sexual, după ce trei tineri jucători, de la echipele a doua şi a treia ale clubului de pe „Santiago Bernabéu” au fost reținuți de poliţia spaniolă. Motivul face referire la faptul că ar fi difuzat o înregistrare video care avea conţinut sexual și implica o minoră.

Fotbalul spaniol, în mijlocul unui scandal sexual (FOTO: Getty Images)
Fotbalul spaniol, în mijlocul unui scandal sexual (FOTO: Getty Images)

Deocamdată, identitatea celor trei jucători nu a fost dezvăluită, dar se știe că au vârste de 21 şi 22 ani. Cert e că au fost reţinuţi la centrul de antrenament al lui Real Madrid, în urma unei plângeri făcute de mama tinerei de 16 ani, care apare în acel videoclip. Cei trei suspecţi au fost eliberaţi, după un interogatoriu şi cercetarea telefoanelor lor mobile, iar un a patrulea jucător de la Real Madrid face obiectul aceleiaşi investigaţii.
Situația a fost confirmată oficial și de club, care a specificat că un jucător de la Castilla, a doua echipă a clubului şi trei de la Real Madrid C au dat declaraţii privind o plângere pentru pretinsa difuzarea a unui cip video privat pe WhatsApp.
Conform portalului online El Confidencial, suspectul principal, de la Real Madrid C, ar fi filmat un raport sexual consimţit cu o tânără, însă l-ar fi trimis mai departe fără acordul fetei.

„Avem obligația de a nu privi în altă parte”

„Difuzarea unor imagini cu caraccter sexual fără consimţământ constituie, de asemenea, o violenţă sexuală recunoscută de lege. Avem obligaţia de a nu privi în altă parte şi de a garanta tuturor femeilor drepturi depline”, a comentat ministrul spaniol al egalităţii, Irene Montero, pe platforma X, fosta Twitter.
Acest caz apare la scurtă vreme, după scandalul în care a fost implicat Luis Rubiales, între timp demisionând din funcţia de preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal - acesta a sărutat-o forțat pe jucătoarea Jenni Hermoso la ceremonia de premiere a echipei feminine a Spaniei, care a cucerit titlul mondial pe 20 august la Sydney, urmând o serie de audieri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net