Echipa lui Radu Drăgușin, „pariul” lui Mourinho în Liga Europa

În perspectiva meciului pe care îl are de disputat în Liga Europa împotriva lui Manchester United, antrenorul formaţiei Fenerbahçe SK, José Mourinho, a declarat că fostele sale echipe, cea a „diavolilor roșii” şi Tottenham Hotspur, sunt favorite la câştigarea trofeului Ligii Europa, punctând că grupările din Premier League se găsesc la un „nivel diferit” faţă de cele din alte campionate europene, relatează presa internațională. Meciul Fenerbahçe-Manchester United se va disputa, joi, de la ora 22.00.

José Mourinho, impresionat de Manchester United și Tottenham Hotspur (FOTO: EPA)
José Mourinho, impresionat de Manchester United și Tottenham Hotspur (FOTO: EPA)

„Dacă ar trebui să spun, acum, care sunt cele mai mari două candidate pentru a câştiga Liga Europa, cred că este uşor: Manchester United şi Tottenham”, a declarat Mourinho, adăugând: „Premier League are un nivel diferit de calitate, intensitate, ritm, cultură tactică - un nivel diferit de tot. Mâine, cred că vom juca împotriva uneia dintre cele mai puternice două echipe”.

Radu Drăgușin, patru meciuri în tricoul lui Spurs

Între timp, Fenerbahçe se pregăteşte pentru al treilea meci de pe tabloul principal al Ligii Europa, împotriva echipei Manchester United, pe care Mourinho a condus-o timp de două sezoane şi jumătate, răstimp în care a câştigat competiţia, în 2017. De altfel, el a condus-o şi pe Spurs la o finală a Cupei Ligii.
Din echipa lui Tottenham face parte și fundașul român Radu Drăgușin - aproximat la o valoare de 25 de milioane de euro de către Transfermarkt, fotbalistul de 22 de ani a adunat patru meciuri, deocamdată, în tricoul grupării engleze, la care s-a transferat, la începutul acestui an - două partide în Premier League, una în Liga Europa și alta în Cupa Ligii Angliei. De altfel, Tottenham are la dispoziție jucători în valoare de fabuloasa sumă 788,30 de milioane de euro, în vreme ce, orientativ, Manchester United se bazează pe un lot de 854,15 de milioane de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria mihalache (1) jpg
Ianis Hagi (Sportpictures) jpg
FC Barcelona Bayern Munchen (EPA) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Bronny James si LeBron James (Getty Images) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Real Madrid Borussia Dortmund (EPA) jpg
Neymar (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net