Începe Messi-mania: campionul mondial a ajuns la Inter Miami. Când va debuta

Ultima actualizare:

Lionel Messi a sosit, marţi, în Florida, acolo unde va semna cu Inter Miami, echipă angrenată în Major League Soccer (MLS) și patronată de David Beckham. Potrivit unor imagini difuzate de televiziunea americană ESPN, acesta a venit cu un avion privat, aterizând pe un mic aeroport din Fort Lauderdale, situat lângă stadionul clubului american de fotbal Inter Miami. 

Lionel Messi, gata pentru aventura lui în MLS (FOTO: Getty Images)
Lionel Messi, gata pentru aventura lui în MLS (FOTO: Getty Images)

În așteptarea campionului mondial sud-american, oamenii începuseră să se adune în faţa stadionului, încă de marţi dimineaţă. Cel mai probabil, Lionel Messi va semna un contract valabil pe doi ani şi jumătate, a cărui valoare se ridică la 60 de milioane de dolari pe an.
Vestea că va lăsa în urmă Paris Saint-Germain și va lua calea către MLS a fost dată chiar d argentinian, luna trecută, când septuplul câştigător al Balonului de Aur și-a anunțat intenția de a se alătura clubului din Florida. Debutul lui Lionel Messi este așteptat, pe 16 iulie, în cadrul unui eveniment numit „The Unveil”. Practic, atacantul este cel mai mare nume din istoria competiției, care a acceptat să vină în MLS, după cazul lui Pelé, care a semna cu New York Cosmos, în 1975. 

Când se va retrage de la echipa națională

Întrebat despre o eventuală retragere a sa din echipa națională a argentinei, Lionel Messi a tratat subiectul pentru o televiziune din țara sa: „După logică, după vârstă, va fi în scurt timp, dar nu ştiu exact când va fi acel moment. Mă gândesc pur şi simplu de la o zi la alta, bucurându-mă de tot ceea ce trăim, în prezent”, a fost declarația jucătorului. „Cred că se va întâmpla atunci când trebuie să se întâmple. După ce am realizat totul în ultimul timp, nu mai rămâne decât să te bucuri şi, aşa cum am spus întotdeauna, Dumnezeu va spune când va fi acel moment”, a concluzionat sud-americanul în vârstă de 36 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net