Mbappé, emoții mari date francezilor. Atacantul a suferit o fractură nazală

Ultima actualizare:

Victoria reușită de Franța în meciul cu Austria, luni, 1-0, a venit cu o „notă de plată” considerabilă, Kylian Mbappé dând mari emoții echipei sale naționale. În cele din urmă, fostul atacant al lui Paris Saint-Germain a ajuns la spitalul din Düsseldorf, după ce a suferit o accidentare problematică la nas, în timpul primei partide a țării sale la EURO 2024. Cele dintâi teste au indicat că nu este nevoie de intervenţie chirurgicală pentru căpitanul Franţei, potrivit unui comunicat publicat, în cursul nopţii, de către Federaţia Franceză de Fotbal (FFF).

Kylian Mbappé a trecut prin momente dificile în meciul cu Austria (FOTO: EPA)
Kylian Mbappé a trecut prin momente dificile în meciul cu Austria (FOTO: EPA)

„Kylian Mbappé a suferit o fractură la nas (...) Kylian Mbappé a revenit în cantonamentul echipei Franţei. El va primi tratament, în următoarele zile, dar nu va fi supus unei intervenţii chirurgicale imediat. O mască va fi confecţionată, astfel încât numărul 10 al echipei Franţei să se poată bucura de o revenire în competiţie după o perioadă dedicată tratamentului”, a precizat forul francez, fără a spune pe cât timp se va întinde perioada de tratament. 
În timpul partidei cu Austria, Mbappé a rămas la pământ, după ce s-a ciocnit violent de fundaşul austriac Kevin Danso, spre finele meciului, în minutul 87. După mai multe minute în care staff-ul medical a încercat să-i acorde primele îngrijiri, fotbalistul a părăsit, în cele din urmă, terenul sângerând, înainte de a-i ceda locul lui Olivier Giroud. 

Franța, printre cele mai valoroase de la EURO2024

EURO2024 se dispută în perioada 14 iunie-14 iulie, pe 10 stadioane din Germania, Franța împărțind Grupa D cu Austria, Olanda și Polonia. Echipa lui Mbappé se află pe locul doi, la egalitate de puncte cu Olanda, fiecare având câte trei. Mbappé este cel mai valoros fotbalist la EURO 2024, potrivit Transfermarkt, fiind cotat la 180 de milioane de euro, la egalitate cu englezul Jude Bellingham. De altfel, Franța e doua cea mai bine cotată națională de la Campionatul European din Germania, cu 1,23 de miliarde de euro, după Anglia, aproximată la 1,52 de miliarde de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro