Probleme la națională: un jucător a părăsit de urgență cantonamentul

Ultima actualizare:

Cu câteva zile înainte de cele două meciuri importante ale echipei naționale a României, din preliminariile pentru EURO2024, Edi Iordănescu are parte de vești proaste și unul dintre fotbaliștii selecționați a plecat de urgență din cantonament.

Daniel Bîrligea (dreapta) are probleme cu o accidentare (FOTO: Sportpictures)
Daniel Bîrligea (dreapta) are probleme cu o accidentare (FOTO: Sportpictures)

Concret, atacantul Daniel Bîrligea a părăsit, marți dimineață, cantonamentul primei reprezentative a țării noastre, organizat la Mogoșoaia, fără ca un alt jucător să fie convocat în locul său. Potrivit comunicatului emis de Federația Română de Fotbal, sportivul de 23 de se confruntă cu o accidentare, pe fondul unor probleme deja existente: „Prezent la reunire cu o problemă medicală, Daniel Bîrligea a plecat în această dimineață din cantonamentul de la Mogoșoaia. În urma investigațiilor medicale efectuate de către staff-ul medical s-a constatat că atacantul legitimat la CFR Cluj are o leziune musculară, iar recuperarea acestuia nu se poate realiza în timp util. Staff-ul echipei naționale îi urează lui Daniel însănătoșire grabnică și îl așteaptă la lotul național la viitoarele meciuri!”. Legitimat la CFR Cluj, Daniel Bîrligea este o noutate în materie de echipă națională, fiind convocat, în premieră, în toamna acestui an și existând mari în speranțe în privința implicării sale în misiunea internațională a României.

Urmează meciuri „de foc” pentru echipa țării noastre

Edi Iordănescu pregătește două meciuri „de foc”: prima dată, România va întâlni Israelul, în deplasare, într-o partidă disputată în Ungaria, sâmbătă, de la ora 21.45, urmând să revină în țară pentru duelul cu Elveția, de pe 21 noiembrie, de la aceeași oră, pe Arena Națională.
Astfel, drumul „tricolorilor” spre EURO 2024 va avea deznodământ, pe 21 noiembrie - între timp, România conduce grupa sa (16p), având un punct distanță față de Elveția (15p), care are un meci mai puțin disputat, urmând Israel (11p) cu cele două partide de recuperat, Kosovo (10p) tot cu un meci în minus, Belarus (6p) și Andorra (2p).  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net