Radu Drăgușin, în atenția unui club din Serie A. Cine e interesat de fundașul român

SSC Napoli nu și-a luat gândul de la Radu Drăgușin, pentru ale cărui servicii „s-a luptat” cu Bayern München și Tottenham Hotspur, înainte ca fundașul român să aleagă, în cele din urmă, formația din Premier League.

Radu Drăgușin, în vizorul lui SSC Napoli (FOTO: EPA)
Radu Drăgușin, în vizorul lui SSC Napoli (FOTO: EPA)

Între timp, dat fiind că încă își mai caută locul la gruparea engleză, presa italiană notează că Napoli ar putea redeveni o opțiune pentru jucătorul în vârstă de 22 de ani. Concret, „Gazzetta dello Sport” este de părere că, după doar șase luni, românul ar putea pleca de la Tottenham la formația angrenată în Serie A. 
Până acum, cifrele lui Drăgușin la Tottenham arată nouă apariții în Premier League, de multe ori nefiind titular, ci pornind pe banca de rezerve - per total, românul a adunat 424 de minute în tricoul lui Tottenham.

Naționala, prioritatea numărul 1, în această vară

Între timp, atenția românului estimat la o valoare de 25 de milioane de euro potrivit Transfermarkt se îndreaptă către echipa națională, fotbaliștii lui Edi Iordănescu având programate, săptămâna aceasta, două meciuri amicale, în vederea participării la EURO2024: cu Bulgaria pe 4 iunie, de la ora 21.30 şi cu Liechtenstein, pe 7 iunie, de la ora 21.00, ambele urmând să se joace pe Stadionul Steaua. Reamintim că EURO2024 se va disputa între 14 iunie și 14 iulie, în Germania, iar naționala din România a fost repartizată în Grupa E a turneului, alături de Belgia, Slovacia şi Ucraina. România va debuta pe 17 iunie, contra Ucrainei, la München. Pe 22 iunie va avea loc meciul cu Belgia, la Köln, iar pe 26 iunie va întâlni Slovacia, la Frankfurt. Țara noastră va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000 - sferturi de finală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
edi iordanescu sportpictures (3) webp
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Minge (Sportpictures) jpg
Florin Nita (Sportpictures) jpg
Edward Iordanescu (Facebook) jpg
edi iordanescu sportpictures (2) webp
image png
bucurie romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net