România, ultimul meci spre EURO2024. Va celebra calificarea pe Arena Națională

Ultima actualizare:

Echipa națională de fotbal a României se pregătește de meciul cu Elveția, ultimul din grupele preliminare EURO2024. Având deja calificarea asigurată, selecționata lui Edi Iordănescu va sărbători succesul său pe Arena Naţională, după confruntarea care va începe, marți, la ora 21.45, fiind televizat de Antena 1.

Edi Iordănescu și selecționata sa vor sărbători calificarea pe Arena Națională (FOTO: Sportpictures)
Edi Iordănescu și selecționata sa vor sărbători calificarea pe Arena Națională (FOTO: Sportpictures)

„Mulţumesc tuturor celor care au crezut în noi! Nu am avut timp să răspund la mesaje, dar le mulţumesc public tuturor. Fanii vor veni nu doar să sărbătorească, erau pregătiţi să lupte alături de noi. Ştiu că au aşteptări mari şi îmi doresc să-i bucurăm! Datoria mea este, în următoarele luni, să pregătesc cât mai bine turneul final din Germania. Nu am plâns la calificare, dar am trăit emoţii puternice şi am fost mândru de băieţii mei!”, a declarat Edi Iordănescu, în prefațarea partidei.  

Suspendat după meciul cu Israel, Valentin Mihăilă a părăsit deja lotul

De altfel, naționala a efectuat, luni, ultimul antrenament, înaintea duelului cu Elveția. După ședința de pregătire, Valentin Mihăilă a părăsit cantonamentul „tricolorilor”, desfășurat la Mogoşoaia, în contextul în care fotbalistul e suspendat, cel mai probabil, în următoarele două meciuri, după cartonașul „roșu”, în partida cu Israel, în care România s-a calificat la EURO2024. „Deşi şi-ar fi dorit să fie alături de colegii săi la meciul cu Elveția, Valentin Mihăilă a fost nevoit să se întoarcă la Parma, la solicitarea clubului. Vali a fost eliminat în finalul partidei cu Israel şi este suspendat pentru partida cu Elveţia”, menţionează și frf.ro.
Înaintea ultimei etape, România este lider în clasamentul grupei spre EURO 2024, cu 19 puncte, iar Elveţia este pe locul doi, cu 17 puncte. Israel este pe locul trei, cu 12 puncte, Kosovo pe patru, cu 11 puncte, Belarus pe cinci, cu nouă puncte şi Andorra pe șase, cu două puncte. Deocamdată, țările calificate la turneul final sunt România și Elveția, în vreme ce Israelul mai are o şansă de calificare prin play-off, prin intermediul Ligii Naţiunilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net