Tătărușanu, de netrecut în poarta lui AC Milan în Liga Campionilor

Ciprian Tătărușanu a fost unul dintre eroii victoriei cu 1-0 obținute marți seară de AC Milan, pe propriul teren, în fața celor de la Tottenham. Meciul a contat pentru manșa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Ciprian Tătărușanu, în zbor către sferturile de finală ale Ligii Campionilor (FOTO: EPA)
Ciprian Tătărușanu, în zbor către sferturile de finală ale Ligii Campionilor (FOTO: EPA)

A fost a doua partidă consecutivă în care goal-keeper-ul român a trecut reușit să ”închidă” poarta în ultima săptămână. Unicul gol al partidei a fost marcat de Brahim Diaz, care a deschis scorul rapid, în minutul 7, după centrarea lui Theo Hernandez. Returul va avea loc la 8 martie.

”A fost un meci dificil, un meci cum ne aşteptam. Am făcut un meci bun, un meci în care trebuia să fim foarte atenţi, determinaţi, să facem o muncă de echipă. Sunt mulţumit. Am fi putut juca poate ceva mai bine în repriza secundă, să avansăm mai mult, pentru că au pus puţină presiune pe noi”, a declarat după meci Stefano Pioli, antrenorul milanezilor. Acesta a adăugat: ”Pot să spun că jucătorii au dat dovadă de o mare generozitate şi o mare solidaritate, am avut o prestaţie excelentă. Am avut două frumoase ocazii la final de meci, dar ei ne-au creat multe dificultăţi. Sunt multe aspecte pozitive. Dar nu este decât prima etapă, iar a doua va fi mult importantă, dar şi mai dificilă, probabil. Este un meci care ne dă încredere şi trebuie să continuăm să jucăm la acest nivel”, a mai spus el după meciul din Liga Campionilor.

În celălalt meci disputat marți, Bayern Munchen s-a impus cu scorul de 1-0 la Paris, cu echipa plină de vedete a celor de la PSG. Eroul partidei a fost, culmea, un francez, atacantul Kingsley Coman, care a înscris în minutul 53 pentru Bayern, la gol contribuind și portarul gazdelor, Donnarumma, care a scăpat mingea pe sub el. Pentru Coman a fost un moment special, pentru că el a fost format ca fotbalist chiar la PSG. ”A fost un moment special, este clubul unde am crescut, este oraşul meu, unde m-am născut. Era complicat să mă bucur ostentativ, dar la final sunt bucuros pentru victorie” a mai spus jucătorul francez. ”Este un scor bun, ţinând cont de fizionomia jocului. Am fi putut vedea mai mult la început şi ar fi putut fi mai complicat la final, deci trebuie să ne mulţumim cu acest 1-0. Sunt mulţumit că am înscris, pentru că muncim mult la antrenamente, repetăm mult scheme de joc” a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net