Tătărușanu, nuntă cu stil pe lacul Como. Chiricheș și Chipciu, printre invitați

Ultima actualizare:

Fotbalistul Ciprian Tătărușanu a avut parte de o nuntă ca-n povești. Portarul lui AC Milan s-a căsătorit într-o locație splendidă de pe malul lacului Como, în Lombardia, nordul Italiei.

În vârstă de 36 de ani, proaspătul campion din Serie A s-a căsătorit cu Antoaneta (34 de ani) într-o locație care nu poate să-ți provoace decât o stare de beatitudine. Mirii și-au jurat iubire eternă la Villa d’Este, care de-a lungul timpului a găzduit cupluri celebre.

Citește și Cele mai frumoase imagini cu Nicole Cherry și familia ei. Artista a făcut nunta și botezul

La grandiosul eveniment au participat aproximativ 50 de persoane. Printre invitați s-au regăsit și foști colegi de la FCSB și echipa națională, Alex Chipciu și Vlad Chiricheș.

Tătărușanu, nuntă superbă pe lacul Como

Tătărușanu s-a căsătorit pe lacul Como. Foto: Instagram/Tutoionatanphotographer
Tătărușanu s-a căsătorit pe lacul Como. Foto: Instagram/Tutoionatanphotographer

Tătărușanu și soția lui au profitat din plin de peisajele superbe oferite de lacul Como. Cei doi s-au relaxat și pe o barcă, oferind amintiri de neuitat.  Vremea a ținut cu mirii, lumina plăcută de după-amiază oferind și mai multă strălucire. În imagini se pot observa și Alex Chipciu și Vlad Chiricheș, alături de partenerele lor. 

Tăturușanu s-a căsătorit la o vilă celebră de pe lacul Como

Villa d’Este a găzduit cupluri celebre precum: Ducele și ducesa de Windsor, Elizabeth Taylor și Nick Hilton, Rita Hayworth și Orson Welles sau Ava Gardner și Frank Sinatra. 

Aceasta faimoasă vilă a fost construită în secolul al XVI-lea. Printre vedetele care au vizitat-o în ultimii ani se numără Robert De Niro, Bruce Springsteen sau George Clooney.

Citește și Courtney Kardashian și Travis Barker, nuntă în secret! Cum a arătat mireasa

Așadar, putem spune clar că portarul de rezervă al campioanei Italiei are gusturi rafinate. Tătărușanu și Antoaneta, originară din Oltenița, sunt împreună de peste zece ani. Cei doi au trei copii împreună, Sebastian, Matei și Isabel. De-a lungul carierei, Tătărușanu a mai evoluat la Steaua București, Fiorentina și Nantes. Totodată, acesta a prins 74 de selecții pentru națională.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net