Tătărușanu, nuntă cu stil pe lacul Como. Chiricheș și Chipciu, printre invitați

Fotbalistul Ciprian Tătărușanu a avut parte de o nuntă ca-n povești. Portarul lui AC Milan s-a căsătorit într-o locație splendidă de pe malul lacului Como, în Lombardia, nordul Italiei.

stanga
dreapta
1 JPG
6 JPG
4 JPG
3 JPG
2 JPG

În vârstă de 36 de ani, proaspătul campion din Serie A s-a căsătorit cu Antoaneta (34 de ani) într-o locație care nu poate să-ți provoace decât o stare de beatitudine. Mirii și-au jurat iubire eternă la Villa d’Este, care de-a lungul timpului a găzduit cupluri celebre.

Citește și Cele mai frumoase imagini cu Nicole Cherry și familia ei. Artista a făcut nunta și botezul

La grandiosul eveniment au participat aproximativ 50 de persoane. Printre invitați s-au regăsit și foști colegi de la FCSB și echipa națională, Alex Chipciu și Vlad Chiricheș.

Tătărușanu, nuntă superbă pe lacul Como

image
Tătărușanu s-a căsătorit pe lacul Como. Foto: Instagram/Tutoionatanphotographer

Tătărușanu și soția lui au profitat din plin de peisajele superbe oferite de lacul Como. Cei doi s-au relaxat și pe o barcă, oferind amintiri de neuitat.  Vremea a ținut cu mirii, lumina plăcută de după-amiază oferind și mai multă strălucire. În imagini se pot observa și Alex Chipciu și Vlad Chiricheș, alături de partenerele lor. 

stanga
dreapta
image
image
image

Tăturușanu s-a căsătorit la o vilă celebră de pe lacul Como

Villa d’Este a găzduit cupluri celebre precum: Ducele și ducesa de Windsor, Elizabeth Taylor și Nick Hilton, Rita Hayworth și Orson Welles sau Ava Gardner și Frank Sinatra. 

Aceasta faimoasă vilă a fost construită în secolul al XVI-lea. Printre vedetele care au vizitat-o în ultimii ani se numără Robert De Niro, Bruce Springsteen sau George Clooney.

Citește și Courtney Kardashian și Travis Barker, nuntă în secret! Cum a arătat mireasa

Așadar, putem spune clar că portarul de rezervă al campioanei Italiei are gusturi rafinate. Tătărușanu și Antoaneta, originară din Oltenița, sunt împreună de peste zece ani. Cei doi au trei copii împreună, Sebastian, Matei și Isabel. De-a lungul carierei, Tătărușanu a mai evoluat la Steaua București, Fiorentina și Nantes. Totodată, acesta a prins 74 de selecții pentru națională.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
BeFunky collage (2) jpg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
athlete photoshoot david popovici 001 jpeg
halep semifinale wimbledon jpg
adrian mititelu jpeg
nick kyrgios 1 jpeg
sport arena stretball jpg
debeljuh cfr cluj jpg