Tragedie în lumea sportului. Un renumit antrenor și-a pierdut viața la doar 46 de ani, chiar în timpul unui meci

Sportul internațional este în doliu, în urma morții fulgerătoare a unui cunoscut antrenor secund și a unui influent președinte de club. Dejan Milojevic, antrenor secund la Golden State Warriors, și Kay Bernstein, președintele clubului Hertha Berlin, au părăsit această lume în aceeași săptămână.

Un renumit antrenor de fotbal a murit la doar 46 de ani. Poză: arhiva.
Un renumit antrenor de fotbal a murit la doar 46 de ani. Poză: arhiva.

Dejan Milojevic, antrenorul lui Golden State Warriors, a murit în timpul unui meci

Antrenorul secund al lui Golden State Warriors, Dejan Milojevic, a încetat din viață la vârsta de doar 46 de ani. Evenimentul tragic a avut loc în timpul unui dineu privat al echipei, când Milojevic a suferit un atac cardiac. Din păcate, el a fost spitalizat de urgență la Salt Lake City, iar meciul programat între Utah Jazz și Warriors a fost amânat în semn de respect pentru pierderea suferită.

Dejan Milojevic, fost campion european în 2001 cu echipa națională a Iugoslaviei, a evoluat ulterior în rolul de antrenor. El a activat ca antrenor la echipa sârbă Mega Basket, având o relație strânsă cu cunoscutul baschetbalist sârb Nikola Jokic (Denver Nuggets).

În plus, în 2001, Dejan Milojevic s-a alăturat staff-ului echipei Golden State Warriors în calitate de antrenor secund. Împreună cu antrenorul principal Steve Kerr, a contribuit la obținerea titlului de campion NBA în 2022, consolidându-și astfel statutul de profesionist apreciat în domeniul baschetului.

Pierderea Președintelui Kay Bernstein la Hertha Berlin

În aceeași săptămână, lumea fotbalului a fost lovită și ea de o tragedie odată cu moartea neașteptată a președintelui clubului Hertha Berlin, Kay Bernstein, la vârsta de 43 de ani. Vestea tragică a fost adusă la cunoștință publicului de către clubul german.

Bernstein a fost președintele respectat al Hertha Berlin și a jucat un rol esențial în dezvoltarea și gestionarea clubului. Cu o experiență bogată în domeniul fotbalului, el a fost iubit de membrii clubului și a avut o contribuție semnificativă la evoluția echipei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net