Triplă pentru Lewandowski. Polonezul a ajuns la 300 de goluri în Bundesliga!

Ultima actualizare:

Considerat de mulți drept cel mai valoros fotbalist din lume în ultimii doi ani, Robert Lewandowski a reușit un hattrick în meciul pe care Bayern Munchen l-a câștigat (4-0) la Koln. Polonezul a ajuns la 300 de goluri marcate în Bundesliga, un record atins de Gerd Muller în 1976.

Robert Lewandowski este un atacant extrem de eficient (Foto: Guliver / GettyImages)
Robert Lewandowski este un atacant extrem de eficient (Foto: Guliver / GettyImages)

Autor a 41 de goluri în ediția precedentă a Bundesliga, polonezul a reușit 23 în doar 19 meciuri disputate în acest an competițional! Și nu puțini sunt cei care consideră că va reuși un nou record. Ceea ce n-ar fi o mare surpriză. În decembrie trecut, polonezul a izbutit „dubla” în meciul pe care Bayern Munchen l-a câștigat (3-2) cu Borussia Dortmund. El a bifat atunci meciul cu numărul 350 pentru bavarezi în toate competițiile și a ajuns la 321 de goluri marcate, dintre care 26 au fost în poarta Borussiei Dortmund. De asemenea, Lewandowski a izbutit pentru a opta oară să înscrie „o dublă” cu fosta lui echipă. Ceea ce n-a mai reușit nimeni altcineva până acum. Și nu numai împtriva lui Dortmund, ci a oricărui alt adversar din prima ligă germană. Atunci el ajuns la 118 goluri marcate în meciurile disputate în deplasare. Și a depășit astfel recordul lui Klaus Fisher (117), cel care este al doilea golgheter din Bundesliga după Gerd Muller (a marcat 268 de goluri în 533 de partide).

66 de meciuri cu gol marcat pentru Bayern Munchen!

Și Bayern Munchen a doborât un record în meciul de sâmbătă. Bavarezii au bifat al 66-lea meci la rând disputat în Bundesliga în care au marcat cel puțin un gol! Precedentul record (65) fusese stabilit tot de ei între 2012 și 2014.

Grație succesului cu Koln, Bayern Munchen se menține pe locul 1 în Bundesliga, având 46 de puncte după 19 etape, cu 6 mai mult decât principala urmăritoare a sa, Borussia Dortmund, și la 14 de a treia clasată, Bayer Leverkusen.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net