Vedetă la Manchester United, Mason Greenwood e acuzat că și-a agresat iubita

Ultima actualizare:

Confruntată cu probleme sportive (e pe locul 4 în Premier League), echipa de fotbal Manchester United este afectată, indirect, și de un scandal de natură domestică. Mai precis, Mason Greenwood (20 de ani), una dintre vedetele formaţiei engleze de fotbal, e acuzat că și-a agresat partenera de viață. Harriet Robson a postat mai multe fotografii pe reţelele sociale și îl acuza pe iubitul ei, fotbalistul Mason Greenwood, că a abuzat-o.

Mason Greenwood e socotit o speranță a fotbalului englez (Foto: EPA-EFE)
Mason Greenwood e socotit o speranță a fotbalului englez (Foto: EPA-EFE)

Harriet Robson a postat mesajul următor: ”Pentru toată lumea care vrea să vadă ce îmi face Mason cu adevărat”. Și pe lângă imagini, conform publicației ”Mirror”, aceasta ar mai fi prezentat şi câteva înregistrări audio. Pe acestea se aude vocea unui bărbat care spune: ”Nu mă interesează ce vrei!” și ”Harriet, trebuie să-ţi dai în sus picioarele. Dă-ţi dracului în sus picioarele”.

În aceeași înregistrare, Robson răspunde: ”Nu vreau să fac sex”. Iar bărbatul replică: ”Nu mă interesează ce vrei. Taci din gură!”.

Harriet Robson a postat imagini pe rețelele sociale
Harriet Robson a postat imagini pe rețelele sociale

Dialogul a continuat în aceeași notă. Harriet i-a transmis mai apoi: ”Nu îţi mai pune... pe lângă mine”. La care bărbatul, nervos, răspunde: ”Vreau să te..., ... Nu mă interesează dacă nu vrei. Mă auzi? Te-am rugat frumos şi nu o faci. Ce altceva vrei să fac?”.

Totul se încheie cu o replică a bărbatului: ”Mai împinge-mă o dată şi vezi ce se întâmplă”.

Între timp, toate postările lui Harriet Robson au fost şterse de pe contul de Instagram al acesteia.

Harriet Robson și-a șters postările de pe rețelele sociale
Harriet Robson și-a șters postările de pe rețelele sociale

Poliția Metropolitană a anunțat că a deschis o anchetă. ”Investigațiile sunt în curs și ele vor stabili toate circumstanțele”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Greater Manchester pentru ”Manchester Evening News”.

Greenwood şi Robson se cunoscut de la şcoală. Ei s-au apropiat în urmă cu ani buni, dar s-au despărţit pentru o scurtă perioadă în 2020, înaintea unui scandal provocat de fotbalist pe când era convocat la echipa Angliei. Mai precis, în septembrie 2020, Greenwood şi Phil Foden au chemat două modele islandeze în camerele lor pe care le ocupau la hotelul în care erau cazaţi la Rekjavik, în ciuda restricţiilor anti-COVID-19. Cei doi jucători au apărut în fotografii pe Snapchat. Iar imaginile respective au fost postate de femeile pe care le-au adus în hotel. Amândoi au fost trimişi imediat acasă de selecţionerul Southgate. 

Invitat să vorbească pe această temă, Gareth Southgate a declarat atunci: „Nu pot să înțeleg cum acești jucători au putut să creadă că așa ceva e acceptabil. Este un puzzle pentru mine în acest moment. Clar este că am vorbit despre protocolul de sănătate împotriva coronavirusului. A trebuit să acționăm rapid. A trebuit să ne asigurăm că am luat decizia corectă. Am fi trimis jucătorii acasă, oricum, chiar dacă nu ar fi fost riscul noului coronavirusul. Toată lumea trebuie să înțeleagă că acest lucru nu va fi tolerat în echipa Angliei. Încrederea trebuie restabilită și acest lucru va dura timp. După acest eveniment, cred că trebuie să existe consecințe pentru acești doi jucători. Apoi, trebuie să încercăm să îi ajutăm să revină".

Atunci a fost prima dată când jucătorul lui Manchester United a fost convocat la naţională.

Manchester United a anunțat că l-a suspendat pe Greenwood

În urma celor publicate în presa insulară, Manchester United a emis un comunicat: ”Suntem conştienţi de imaginile şi acuzaţiile care circulă pe rețelele sociale. Nu vom face niciun alt comentariu până nu vor fi stabilite faptele. Manchester United nu e de acord cu violenţa de orice fel”.

Format ca fotbalist la Manchester United, Mason Greenwood e născut în 1 octombrie 2001, la Wibsey. Atacant, el a activat la centrul de juniori între 2007 și 2019. În urmă cu trei ani, a fost promovat la prima echipă a lui United, iar de atunci a jucat pentru aceasta 129 de meciuri și a marcat 35 de goluri. Fost internațional U17, U18 și de tineret, Greenwood a debutat în prima reprezentativă în 2020.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net