Victorie categorică pentru Barça în ”El Clasico”

FC Barcelona a avut un recital de goluri în meciul cu Real Madrid, disputat duminică și încheiat cu 4-0 pentru catalani.

Aubameyang a marcat o dublă (FOTO: EPA)
Aubameyang a marcat o dublă (FOTO: EPA)

În meciul de pe „Santiago Bernabéu” și-au trecut numele pe tabelă Pierre-Emerick Aubameyang (min. 9 și 51), Ronald Araujo (min. 38) și Ferran Torres (min. 47) după ce, în partida din tur, jucată pe Camp Nou, Real se impusese cu 2-1. Practic, pe parcursul meciului, madrilenii au asistat neputincioși la desfășurarea de forțe a Barcelonei. Grație acestui succes, formația de pe Camp Nou a ajuns la 12 meciuri consecutive fără înfrângere.

Carlo Ancelotti și-a asumat înfrângerea

Când au avansat pe tabela de marcaj, am pierdut controlul. Nu a fost noaptea noastră. Le prezentăm scuze fanilor. Trebuie să ne odihnim și să revenim peste două săptămâni. E vina mea. Este greu pentru că este un «El Clásico». Am pierdut meciul, însă nu trebuie să facem o dramă. Am fost de nerecunoscut, totul a mers prost”, a comentat antrenorul lui Real, Carlo Ancelotti.

Xavi: „Plecăm cu gura până la urechi”

Am avut jocul sub control toată seara. Jucătorii sunt ca o familie. Sunt mândru şi fericit şi fanii Barcelonei ar trebui să se bucure de asta. Am arătat că ne putem bate cu oricine. Am fost superiori, atât la goluri, cât şi la joc. Plecăm de aici zâmbind cu gura până la urechi”, a declarat antrenorul Barcelonei, Xavi.

Real Madrid rămâne lider în La Liga, cu nouă puncte avans față de următoarea clasată, FC Sevilla, având un bilanț de 20 de victorii, șase egaluri și trei înfrângeri. De cealaltă parte, FC Barcelona e pe a treia poziție în clasament, cu 15 meciuri câștigate, nouă remize și patru partide pierdute.

După această ediție de El Clásico, bilanțul all-time arată 95 de victorii pentru Real Madrid, 96 de succese pentru Barcelona și 51 de rezultate de egalitate, din cele 242 de meciuri oficiale de-a lungul istoriei.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net