Francezii: "Să-i studiem bine pe români!"

Naţionala Franţei a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor în vederea meciului de vineri cu România. Echipa antrenată de Didier Deschamps şi-a mulţumit suporterii la ultima partidă de verificare (3-0 cu Scoţia), meci jucat sâmbătă seara la Metz.

“Suntem satisfăcuţi, dar jucătorii nu trebuie să se inflameze. A fost o seară frumoasă, dar dificultăţile vor apărea vineri, în meciul cu România”, a declarat selecţionerul “cocoşilor”.

De asemenea, atacantul Olivier Giroud, autor al unei “duble” cu Scoţia, a prefaţat întâlnirea cu tricolorii. “Ne vom întoarce la antrenamente cât mai repede posibil. Trebuie să studiem bine această echipă a României pentru a nu rata meciul de deschidere”, a afirmat Giroud, cel care se anunţă principalul pericol pentru poarta apărată de Tătăruşanu.

Alături de Giroud, un alt jucător care a impresionat împotriva scoţienilor a fost mijlocaşul N’Golo Kante, campion al Angliei cu Leicester City. Kante a profitat de accidentarea care l-a scos din lot pe Lassana Diarra, dovedind că merită un loc de titular în echipa lui Deschamps. Sâmbătă, Kante a fost un metronom la mijlocul terenului, având un procent de 90 la sută la capitolul pase reuşite. 

Cum va arăta Franţa în meciul cu România 

  • Portari: Lloris
  • Fundaşi: Sagna, Rami, Koscielny, Evra
  • Mijlocaşi: Pogba, Kante, Matuidi
  • Atacanţi: Griezmann, Giroud, Payet
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png