Nae Manea, atins de cancer! Cât costă spitalizarea în afara ţării

Ultima actualizare:

    Nicolae Manea cheltuieşte o avere pentru a scăpa de cancerFoto Click!
Nicolae Manea cheltuieşte o avere pentru a scăpa de cancerFoto Click!

Boala nu iartă pe nimeni! La fel se întâmplă şi cu Nae Manea, cel care a fost atins, se pare, de maladia secolului: cancer.

Fostul preşedinte rapidist Nae Manea a fost diagnosticat cu cancer. În prezent, el este internat la Nisa, în acelaşi loc unde s-a tratat şi Mircea Sandu, în urmă cu cinci ani. Tratamentele vor costa, potrivit apropiaţilor, peste 100.000 de euro: "Mircea Sandu a descoperit mai din timp boala decât tata şi s-a vindecat. La tata este ceva mai evoluat, dar nu este în fază terminală. Avem speranţe mari. Este un tratament de lungă durată. Boala poate fi învinsă în primul rând psihic şi apoi cu ajutorul medicilor. Din ce am înţeles, tata o să stea la Nisa cel puţin un an. El e optimist, aşa cum îl văd. Îl ştiu un bărbat puternic şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să trecem peste asta", a declarat pentru Ring, Florin Manea, fiul fostului fotbalist rapidist.O răceală care nu se mai vindeca a devenit, din păcate, ceva mai grav. După nişte analize amănunţite făcute de Nae Manea la Spitalul Militar din Capitală, verdictul dur a sosit: cancer. "Nu am făcut un calcul, ar fi şi greu să spun cam cât va costa întregul tratament. Cred că, per total, o să coste peste 100.000 de euro un an de spitalizare. Dar nu asta contează, important este să aibă puterea să lupte contra cancerului şi să îl învingă. Eu sunt acum la Nisa. Vreau să-i asigur tot confortul în salonul unde se află (...) S-a uitat la Rapid-CFR, a fost un pic supărat. Asta e! Acum, nu fotbalul este lucru cel mai important pentru tata. Tratamentul este dificil şi de anduranţă. Trebuie să fie pregătit, iar eu o să fiu cât mai mult timp lângă el ca să-l susţin", a adăugat Manea junior pentru aceeaşi sursă.

În urmă cu cinci ani, şi Mircea Sandu a fost diagnosticat cu cu celule canceroase la ficat şi la colon. Deoarece era în fază incipientă, boala a fost tratată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net