Alex Constantin trage din greu pentru "pacheţele"

Ultima actualizare:

    Alex Constantin a dat sala pe electrostimulareFoto: Arhiva personală
Alex Constantin a dat sala pe electrostimulareFoto: Arhiva personală

Ce nu face Alex Constantin pentru a arăta bine.Prezentatorul emisiunii "Focus Magazin", de la Prima TV, a fost la o şedinţă de electrostimulare pentru a-şi tonifia musculatura, dar nu i-a fost deloc uşor! După 20 de minute de antrenament, Alexandru abia mai putea respira!

"Nu mai pot! Eu am venit aici ca să scap de sală, dar nu e afacere! E greu, e mai greu, sunt nişte exerciţii susţinute şi nu e uşor absolut deloc şi nici nu ai pauze! Asta întrebam dacă nu sunt pauze între exerciţii de două minute, zece, juma de oră, o oră, ştii mai bem o cafea, dar nimic. Chiar cred că sunt nişte exerciţii care funcţionează şi am auzit foarte multă lume care a văzut foarte repede rezultate şi de asta am şi avut încredere să vin", a povestit Alex, în cadrul emisiunii "Focus Magazin". 

Cu toate că la început s-a cam speriat de impulsurile electrice, Alexandru nu ar mai da electrostimularea pe sala de sport! 

"Ideea e că atunci când faci pentru prima dată şi nu ştii cum e, te cam sperii că simţi nişte chestii pe spate, pe coapse şi nu eşti obişnuit. Dar după ce te obişnuieşti, trebuie să treacă un minut, o să faci antrenamente aşa cum trebuie şi sper că l-am făcut aşa cum trebuie. Până la urmă, mersul la sală, pregătitul, statul cu orele în sala de antrenament, ridicăm greutăţile, complexul că nu pot să ridic 50 de kg cât poate ăla de lângă mine, pot doar cu cinci, scapi de toate lucrurile astea. Vii aici, eşti tu cu antrenoruul, în 20 de minute ai terminat antrenamentul, un antrenament foarte greu, eu chiar nu mă aşteptam să fie atât de greu şi să funcţioneze atât de bine", a spus Alex. 

Constantin vrea neapărat să aibă o musculatură tonifiată, aşa că speră să obţină rezultatele dorite cu ajutorul echipamentului minune. 

"Eu sunt pus pe treabă de mult timp, să nu mă înţelegi greşit, e vis de-al meu din copilărie să fiu şi eu mai bine făcut, să arăt şi eu bine! Nu mi l-am îndeplinit încă, dar până acum am încercat doar cu sala! Am mers cât am mers, am renunţat, muşchii au dispărut, am mai mers o lună, două, iar n-am mai mers pentru că mi-a fost lene să merg la sală. Acum cu tehnologia asta modernă, la care mă minunez şi eu, cred că treaba va fi mult mai uşoară", a completat Alex. 

Chiar şi instructorul i-a lăudat performanţele, iar visul lui Alexandru ar putea deveni realitate în mai puţin de şase săptămâni.

"Pentru prima şedinţă s-a descurcat foarte bine! A avut intensităţile la un nivel peste medie şi mă bucur că i-a plăcut, după cum spunea şi el. Noi promitem clienţilor noştri rezultate în primele şase şedinţe, dacă vin regulat, o singură dată pe săptămână, timp de 20 de min. Acest aparat este ideal pentru slăbire, tonifiere, creşterea masei muscular, ceea ce îşi dorea şi Alex", a spus Rina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net