Am aflat secretul lui Liviu Varciu ! Află detalii … (P)

simeon stalpnicul png

‘’Am trecut printr-o perioadă stresantă și părul meu a avut mult de suferit. Din cauza stresului și a nopților nedormite mi-a căzut foarte mult păr și din fericire medicul meu dermatolog mi-a recomandat un tratament eficient care a dat rezultate rapide. După 2 săptamâni am observat ca nu îmi mai cade părul și după aproape 1 lună au început să-mi crească fire noi. ‘’ www.hairbotox.ro

A declarat Liviu în ultimul interviu acordat unei reviste mondene. De la apropiați am aflat că Liviu Varciu se confrunta cu căderea părului de aproximativ doi ani. La început nu a dat importanță problemelor scalpului dar când a realizat că treaba este serioasă a început să caute remedii. A  încercat tot felul de tratamente recomandate de prieteni dar fără rezultate. Stresul și nopțile nedormite au început să-și spună cuvântul și astfel, Liviu a ajuns la un medic dermatolog care i-a recomandat să administreze pastilele pentru căderea părului, tratamentul Hair Botox capsule. www.hairbotox.ro

Acest tratament natural stopează căderea în doar două săptămâni!

Hair Botox este un tratament natural din extract hidroalcoolic din părți aeriene de Ginseng-alb, Apilarnil, pulbere din frunze de Ginkgo biloba, pulbere de Spirulina, pulbere de Schinduf, Zinc și Vitamina B6.

Tratamentul HAIR BOTOX capsule stopează căderea părului, ajută la regenerare, normalizează ciclul de viaţă al firului de păr, reface 100% fibra capilară, stimulează creşterea şi rezistenţa firului de păr.

 Având ingrediente active, 100% naturale tratamentul are rezultate remarcabile după numai o lună de utilizare!

Căderea părului este o problemă de care se plâng de obicei femeile, dar și tot mai mulți barbati. Ea poate avea o serie de cauze, atât externe organismului, cât și interne, iar netratată la timp poate avea consecințe grave, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Părul reprezintă mult pentru o femeie dat fiind faptul că frumusețea unei femei este corelată de multe ori cu părul său. Părul sanătos este apreciat indiferent de rasă sau naționalitatea de care aparții. Majoritatea femeilor cheltuiesc sume fabuloase pe produse de păr, șampoane, balsamuri, vopsele s.a.m.d. pentru a-și face părul mult mai frumos.

Mai multe detalii despre produs le găsiți pe pagina oficială: www.hairbotox.ro

simeon stalpnicul png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
Prizonieri britanici eliberați de Rusia / Foto Aiden Aslin via BBC
Depp și avocata lui
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg