Amna, dezvăluiri emoţionante la emisiunea Constantin 60'

Ultima actualizare:

    Amna face dezvăluiri la emisiunea Constantin 60'FOTO: Arhiva personală
Amna face dezvăluiri la emisiunea Constantin 60'FOTO: Arhiva personală

Povestea din spatele celebrităţii continuă duminică, de la 22.30, la Prima TV. Amna este invitată în emisiunea lui Alexandru Constantin. Sunt 60 de minute la dispoziţie pentru a discuta despre cariera internaţională, familie, fericire şi greutăţile prin care a trecut artista.

Invitată la Constantin 60', Amna vorbeşte, printre altele, şi despre greutăţile pe care le-a întâmpinat la începutul relaţiei cu actualul ei soţ, Cristi. El machedon, ea româncă, frumoasa blondă a fost nevoită să facă faţă unor situaţii aproape critice.

''Soţul meu este machedon şi am respectat nişte tradiţii. Mi-a fost foarte greu la început. Mi se părea că nu o să reuşim niciodată să fim împreună. A fost o iubire imposibilă, care până la urmă s-a dovedit a fi contrariul. Adică am reuşit'', a spus solista, la Constantin 60'.

Dar în timpul celor câţiva ani de relaţie, până la căsătorie, s-a dovedit că iubirea dintre Amna şi Cristi este din ce în ce mai puternică: ''Am fost prima pe care Cristi a prezentat părinţilor, aşa ştiu eu. Eu sunt româncă, iar din respect şi faţă de mine, am considerat cu soţul meu că noi o să avem o familie altfel'', a mai spus ea.

S-au căsătorit, abia apoi s-au mutat împreună, şi a venit pe lume David, băieţelul lor. Răsfăţată încă de mică, Amna cu siguranţă va avea grijă de fiul ei cu aceeaşi atenţie precum cea pe care a văzut-o la părinţi. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net