Andrei Leonte, de urgenţă la spital. Medicii i-au pus un diagnostic grav VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Andrei Leonte a crezut că are pneumonieFoto: Arhiva personală
Andrei Leonte a crezut că are pneumonieFoto: Arhiva personală

Andrei Leonte a tras o sperietură pe cinste după ce a mers la medic în weekend din cauza unor dureri de spate: doctorii i-au pus un diagnostic greşit şi a crezut că are pneumonie. Ba chiar, ei i-au dat tratament, dar cântăreţul nu l-a luat şi a cerut o altă părere.

Duminică, Andrei Leonte a simţit o durere de spate puternică şi, pentru că îi era rău, a chemat ambulanţa. Ajuns la spital, a făcut o radiografie, care a arătat că are pneumonie. După alte analize, medicii i-au dat antibiotic şi l-au trimis acasă. A doua zi, cântăreţul a mers la alt medic, care a realizat greşeala primilor doctori.

"A început cu o durere de spate, care nu sunt străine, eu am scolioză, a fost ceva mai puternic, am luat nişte pastile la recomandarea farmacistei, m-am luat cu stare de leşin, asta ieri de dimineaţa. A venit ambulanţa, am mers la spital. S-a combinat cu o radiografie prost făcută, arăta ceva ce nu era adevărat, asta i-a indus în eroare. Nu mi s-a spus ce se întâmpla, era o debandadă acolo, era clar că nu eram cel mai bolnav. Mi-au găsit în sânge o infecţie, au crezut că am pneumonie. Mi-au dat antibiotic. Azi am fost la alt medic, mi-am zis că nu se poate, a zis că nu se leagă, am refăcut radiografie, nu am pneumonie", a povestit Andrei, la emisiunea Click!, de la Prima TV.

Întrebat de ce nu a cerut încă o părere când era la spital, Andrei a recunoscut că totul s-a întâmplat prea repede: "Sincer, nu am avut timp de reacţie, m-am întors de la radiologie, mi-au spus când eram cu un picior în afara uşii".

Deşi are mari dureri de spate, atât de mari că nu poate sta în picioare prea mult, artistul a realizat că i se trag de la scolioză şi nu mai e panicat acum. Însă Andrei nu vrea să le ceară socoteală medicilor pentru diagnosticul greşit: "Nu ştiu dacă are vreun sens. Mulţumesc lui Dumnezeu că nu a fost ceva grav, am auzit cazuri terifiante". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net