Bogdan Vlădău, pregătiri intense de nuntă. Cum va fi rochia miresei

Ultima actualizare:

    Bogdan şi Gina sunt împreună din septembrie 2014Foto: Arhiva personală
Bogdan şi Gina sunt împreună din septembrie 2014Foto: Arhiva personală

Bogdan Vlădău se pregăteşte să îşi ducă iubita la altar. Gina Chirilă a acceptat să îi fie alături toată viaţa lui Bogdan, aşa că deja cei doi îşi planifică nunta. Mai mult, ei s-au gândit serios să îşi mărească familia!

Bogdan Vlădău s-a făcut băiat de casă. Artistul şi-a luat inima în dinţi, s-a aşezat în genunchi în faţa iubitei lui, Gina Chirilă, şi i-a cerut să îi fie alături pentru toată viaţa! Bineînţeles, Gina a spus un "DA" cât se poate de mare.

"Păi am fost la mănăstire, în biserică, m-a cerut, a fost exact cum am visat eu, mai frumos de atât nu se putea, am fost foarte emoţionată, îţi dai seama. Eu mi-am dorit foarte mult lucrul ăsta şi când am văzut că se întâmplă am fost foarte entuziasmată", a povestit Gina pentru reporterii emisiunii "Focus Magazin", de la Prima TV.

Imediat cum emoţiile i-au mai trecut, Gina a pus mâna pe telefon şi şi-a anunţat părinţii de marele eveniment.

"Au fost foarte fericiţi, sunt foarte fericiţi în primul rând pentru că aşa cum am mai zis e vorba de iubire, eu sunt fericită iar asta e tot ce contează pentru părinţii mei şi mă înţeleg foarte bine şi cu părinţii lui Bogdan, am făcut o masă înainte, o să mai facem probabil, totul este bine! Chiar sunt foarte fericită şi foarte liniştită", a mai spus Gina. 

Cei doi porumbei nu pierd timpul şi deja planifică nunta. Şi trebuie să fie bine pusă la punct, pentru că invitaţii nu vor fi deloc puţini.

"Deocamdată mi-am făcut aşa, câteva idei, însă o să fie la anul, în vară, vrem noi, nu am pregătit deocamdată nimic, dar avem aşa câteva idei. Încă nu ne-am hotărât, ori o să fie în aer liber, ori undeva într-o încăpere! Aici mai discutăm. O să fie undeva la jumătate! Având în vedere că avem destui prieteni, bineînţeles o să îi invităm pe cei mai apropiaţi în primul rând, probabil o să fie undeva la jumătate, nu ştiu dacă o să fie foarte mare sau restrânsă! Restrânsă nu cred că o să fie, având în vedere că el este o persoană publică, o să fie ceva invitaţi, asta e clar", a povestit Gina. 

Chiar dacă nu sunt siguri unde vor petrece, Gina ştie sigur ce rochie de mireasă va purta. Însă Bogdan nu o va vedea până în ziua nunţii.

"M-am gândit, eu optez pentru o rochie sirenă, nu baby doll. Albă bineînţeles, ăsta e simbolul! Eu aş fi vrut să fie ceva aşa, mai altfel, însă o să rămân la culoarea albă, dar o să o fac cum vreau eu! O să dau ideile unui creator şi o să mi-o facă cum vreau eu! Bogdan nu o să o vadă, asta e clar, o să mă vadă atunci! Îmi doresc asta, să nu mă vadă, până când sunt aranjată şi aşa cum se cuvine! Să mă vadă atunci îmbrăcată, aranjată şi tot", a dezvăluit Gina. 

Gina şi Bogdan îşi doresc cu ardoare să îşi întemeieze o familie.

"Da, am discutat, şi eu îmi doresc, probabil că la anul o să se întâmple, sper din tot sufletul. Însă aşteptăm să ne stabilizăm cum ar veni şi o să vină şi copilul bineînţeles pentru că ne iubim foarte mult, e clar că e vorba de iubire între noi şi e foarte frumos lucrul ăsta, nu pot să nu zic asta pentru că în primul rând când doi oameni se iubesc şi se căsătoresc e extraordinar. Noi ne dorim foarte mult o fetiţă! Însă ce-o vrea Dumnezeu! Şi cu ochii albaştri", a completat Gina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net