Cântă ”Mă ucide ea”, dar puțini îi știu secretele: ”Nu e complicat”


    Mihail Sandu avorbit despre cum ar trebui să arate femeia din cel mai nou single al lui, “Mă ucide ea”foto: arhiva personală
Mihail Sandu avorbit despre cum ar trebui să arate femeia din cel mai nou single al lui, “Mă ucide ea”foto: arhiva personală

Născut în Rusia și crescut în Republica Moldova, a absolvit Facultatea de Artă și Design, iar acum se concentrează exclusiv pe cariera sa muzicală. Mihail Sandu a lansat de curând cel mai nou single al său, “Mă ucide ea”, alături de un clip interesant.

Invitat în cadrul emisiunii Click! de la Prima TV, Mihail Sandu a oferit detalii despre cea mai nouă melodie, „Mă ucide ea”. 

„Eu zic că depinde de fiecare. Eu am preferat să las clipa să treacă, să trăiesc clipa aia. Să o las să mă ucidă. Cam așa se întâmplă de foarte multe ori ”, a răspuns Mihail.

De asemenea, solistul a mărturisit unde a filmat clipul: „Vrem să venim aici mai des, de mai mult timp, dar e puțin mai complicat. Înregistrez la Cluj. Trebuie să punem mai multe lucruri la punct. E mai complicat”, a precizat Mihail Sandu pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la 23.30, la Prima TV. 

Referitor la viața personală, cântărețul a declarat că vrea să facă anumite schimbări: „Nu e chiar complicat, cel mai posibil anul următor mă voi muta.”

„Vreau să simt că e binevenită o schimbare în sensul ăsta”, a mai adăugat Mihail Sandu.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg