Câteva persoane au primit îngrijiri medicale la concertul lui Lady Gaga din București

17 august 2012
Lady GaGa, concert în România  (Foto: Dan Brumar) jpeg
Lady GaGa, concert în România. (Foto: Dan Brumar)

Doctorul Bogdan Opriţa a anunţat câte persoane au primit îngrijiri medicale la concertul susţinut în Piaţa Constituţiei de Lady Gaga.

Din cele aproximativ 35.000 de persoane care au fost asear─â la megashow-ul sus╚Ťinut de c├ónt─ârea╚Ť─â, c├óteva au avut nevoie de ├«ngrijiri medicale.

"Am avut ┼čase interven┼úii, nimic grav. Toate persoanele au primit asisten┼ú─â medical─â la locul desf─â┼čur─ârii concertului", a spus Bogdan Opri┼úa pentru Mediafax..

├Äntrebat dac─â SMURD a fost solicitat pentru a acorda ├«ngrijiri medicale artistei, Bogdan Opri┼úa a spus c─â nu, preciz├ónd c─â la concert au fost ┼či ambulan┼úe private. Purt─âtorul de cuv├ónt al BGS, Antoniu Ungureanu, a declarat c─â firma a avut contract pentru asigurarea asisten┼úei medicale pe durata concertului sus┼úinut de Lady Gaga.

"Am avut contract pentru acordarea asisten┼úei medicale la acest concert. Evenimentul s-a desf─â┼čurat f─âr─â incidente medicale", a spus purt─âtorul de cuv├ónt al BGS, preciz├ónd c─â la concert au fost ┼či echipaje SMURD.

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png