Ce talisman l-a ajutat pe Mihai Leu să câştige meciurile VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Mihai LeuFOTO: Arhiva personală
Mihai LeuFOTO: Arhiva personală

Se spune că superstiţiile sunt pentru oamenii slabi, dar iată că nu e chiar aşa. Şi marii campioni au temerile lor şi nu se tem să recunoască. Mihai Leu este unul dintre ei! Nu o să îţi vină să crezi ce talisman l-a ajutat să câştige nişte meciuri de box.

Pentru a câştiga un meci de box ai nevoie de antrenament, rezistenţă şi mult noroc. Mihai Leu îl aducea cu ciorapi norocoşi sau talismane! 

"Cred că toţi sportivii sunt superstiţioşi, dar eu sunt o fire foarte optimistă şi de obicei încerc să găsesc lucruri care să-mi aducă noroc. În perioada în care boxam, de exemplu dacă boxam cu o pereche de ciorapi şi boxam bine, tot perechea aia o luam, da, era aceaşi pereche!", a spus Mihai Leu, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV. 

Dar asta nu este tot! Ca să fie sigur că înfruntările din ring se vor termina cu bine pentru el, Mihai Leu apela şi la filme. 

"Mă uitam la acelaşi film. Am văzut un film, pe româneşte parcă îi spunea «Pistolul gol», cred că l-am văzut de 15 ori. Da, îmi plăcea mie filmul ăla, era o comedie care mă relaxa şi înainte de fiecare meci, după ce am descoperit filmuln ăsta, mă uitam la ăla!", a mai povestit Mihai Leu. 

Şi cum orice sportiv are un "as în mânecă", fostul pugilist s-a bazat pe partea "stângă".

"Prima dată nu ştiu de ce îmi puneam gheata stângă, mâ încheiam la gheata stângă, îmi puneam prima mănuşă, cea din mâna stângă. Eu sunt dreptaci, dar pentru mine, întotdeauna, stânga a fost arma de bază", a spus Mihai Leu.

Dar ce se întâmplă cu talismanele atunci când nu îşi fac treaba prea bine? "Se întâmpla să am un meci de box, nu bun, îţi dai seamă că am avut, chiar dacă n-am pierdut, am avut meciuri în care boxam foart prost şi câştigam cu mult noroc. Şi atunci, tot echipamentul pe care îl aveam, îl schimbam pentru meciul următor". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net