Cine este milionarul prins că își spiona fosta iubită! Ar fi instalat o cameră de supraveghere în aparatul de aer condiționat

Ultima actualizare:

Un milionar a fost prins că își spiona fosta iubită! Un fost jucător de tenis a fost criticat în presa din străinătate, după ce s-a aflat că și-a hărțuit iubita. Este vorba despre milionarul Nalbandian. Acesta ar fi instalat o cameră de supraveghere în aparatul de aer condiționat din casa ei. 

image

Nalbandian, acuzat că o spiona pe Araceli Torrado

Cu 11 titluri ATP în palmares, Nalbandian a fost unul dintre cei mai buni jucători din circuit în perioada 2003-2010. Acesta s-a retras în 2013, iar acum argentinianul se confruntă cu probleme mari. Modelul Araceli Torrado (29 de ani) susține că fostul sportiv a instalat o cameră de supraveghere în aparatul de aer condiționat din casa ei, scrie digisport.ro

Tânăra a postat pe rețelele sociale un clip video, în care fratele său scotea din gura de ventilație dispozitivul cu care Nalbandian o spiona. Fostul jucător de tenis a recunoscut ce a făcut, într-un mesaj audio pe care i l-a trimis femeii care i-a fost iubită timp de aproximativ un an, până în vara lui 2023.

Ce i-a transmis David Nalbandian

„Vrei să fiu sincer? Am pus-o în acea zi. Nu am putut să văd nimic din cauza internetului, care nu mergea. Așa că nu am văzut nimic”, a spus David Nalbandian. Torrado a replicat imediat: „În ce scop ai făcut-o? Ești un degenerat care vrea să mă vadă goală când dorm sau ești curios să mă vezi cu altcineva? Spune-mi”.

Conform sursei menționate anterior, Araceli Torrado a depus plângere împotriva fostului său partener, însă instanța a respins-o. A făcut apel, iar acum Nalbandian urmează să fie anchetat. Acesta a transmis că fosta sa iubita nu vrea decât faimă și bani. 

Cine este Nalbandian

Nalbandian este unicul jucător care i-a învins în cadrul aceluiași turneu pe Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic. El s-a retras din circuit în prima parte a anilor 2000. Argentinianul a ales să-și agațe racheta în cui din cauza numeroaselor accidentări de care a avut parte la vremea respectivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net