Cine este milionarul prins că își spiona fosta iubită! Ar fi instalat o cameră de supraveghere în aparatul de aer condiționat

Ultima actualizare:

Un milionar a fost prins că își spiona fosta iubită! Un fost jucător de tenis a fost criticat în presa din străinătate, după ce s-a aflat că și-a hărțuit iubita. Este vorba despre milionarul Nalbandian. Acesta ar fi instalat o cameră de supraveghere în aparatul de aer condiționat din casa ei. 

image

Nalbandian, acuzat că o spiona pe Araceli Torrado

Cu 11 titluri ATP în palmares, Nalbandian a fost unul dintre cei mai buni jucători din circuit în perioada 2003-2010. Acesta s-a retras în 2013, iar acum argentinianul se confruntă cu probleme mari. Modelul Araceli Torrado (29 de ani) susține că fostul sportiv a instalat o cameră de supraveghere în aparatul de aer condiționat din casa ei, scrie digisport.ro

Tânăra a postat pe rețelele sociale un clip video, în care fratele său scotea din gura de ventilație dispozitivul cu care Nalbandian o spiona. Fostul jucător de tenis a recunoscut ce a făcut, într-un mesaj audio pe care i l-a trimis femeii care i-a fost iubită timp de aproximativ un an, până în vara lui 2023.

Ce i-a transmis David Nalbandian

„Vrei să fiu sincer? Am pus-o în acea zi. Nu am putut să văd nimic din cauza internetului, care nu mergea. Așa că nu am văzut nimic”, a spus David Nalbandian. Torrado a replicat imediat: „În ce scop ai făcut-o? Ești un degenerat care vrea să mă vadă goală când dorm sau ești curios să mă vezi cu altcineva? Spune-mi”.

Conform sursei menționate anterior, Araceli Torrado a depus plângere împotriva fostului său partener, însă instanța a respins-o. A făcut apel, iar acum Nalbandian urmează să fie anchetat. Acesta a transmis că fosta sa iubita nu vrea decât faimă și bani. 

Cine este Nalbandian

Nalbandian este unicul jucător care i-a învins în cadrul aceluiași turneu pe Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic. El s-a retras din circuit în prima parte a anilor 2000. Argentinianul a ales să-și agațe racheta în cui din cauza numeroaselor accidentări de care a avut parte la vremea respectivă.

image
image
image
image
image
image
banner ava png
cardi b jpg
image png
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
banner dorian popa png
image png
banner raluca moianu png
banner colaj nuntă și botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net