Claudia Pavel va petrece Paștele cu micuțul său

Ultima actualizare:

    De când îl are pe Noah, Claudia poate zâmbi liniștităFoto: arhivă personală
De când îl are pe Noah, Claudia poate zâmbi liniștităFoto: arhivă personală

Claudia Pavel (31 de ani) este cea mai fericită de când îl are din nou alături pe Noah, fiul ei de patru ani. Artista s-a luptat prin tribunale cu tatăl copilului ei până când ea a reuşit să câştige procesul de custodie.

Instanţa i-a dat câştig de cauză Claudiei Pavel, în condiţiile în care Jeremy Lewis, fostul ei iubit şi tatăl copilului ei, nu a venit în ţară pentru proces, deşi a fost citat de mai multe ori. Acesta va fi obligat să-i plătească micuţului Noah o pensie alimentară şi să achite şi cheltuielile de judecată, de aproape 6.000 de lei. 

Claudia și Noah fac echipă bună împreună
Claudia și Noah fac echipă bună împreună

Chiar în ziua în care a ieșit victorioasă din sala de judecată, Cream s-a afișat toată un zâmbet la un eveniment monden, iar cei de la "Focus Magazin" au fost pe fază pentru a-i adresa câteva întrebări.

Artista e fericită că băieţelul va creşte în România şi se va bucura de prezenţa lui non stop. "Am o mulţumire în suflet din secunda în care am devenit mamă. Sunt un om fericit, sunt o femeie împlinită. Un copil aduce asta în viaţa unei mame şi cred că orice mamă poate să confirme lucrul ăsta." Mai mult, cântăreața îi laudă talentele de artist ale micuțului său: "Mega talentat , da! Cântă tot timpul, dansează tot timpul, face lucruri pe care le face orice copil de vârsta lui. Sigur că mie mi se pare că e cel mai frumos de pe pământ şi cel mai talentat şi cel mai extraordinar, ca orice mamă," a spus Claudia pentru emisiunea de la Prima Tv.

Artista va petrece Paștele cu familia

Fericită că Paștele o va prinde alături de Noah, Cream a declarat: "Vin mătuşile, unchii, bunicii, toată lumea. Suntem o familie mare. Mama mea este o gospodină desăvârşită şi eu şi sora mea încercăm să învăţăm de la ea. Sper că voi fi şi eu o mamă la fel de bună pentru Noah aşa cum este ea pentru noi şi să-i gătesc aceleşi bunătăţi şi eu lui Noah."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net