Cristina Spătar se gândeşte să adopte un copil! Ce spune soţul ei

13 noiembrie 2015
image
Cristina SpătarFOTO: Arhiva personală

Dacă vara asta, Cristina Spătar ne-a dus cu gandul la "Marbella", acum artista a lansat single-ul şi clipul "Dau bine". Cristina a colaborat cu Jon Băiat Bun. Mai mult de atât, solista ne surprinde şi cu un nou look, de "bad girl".

Cristina Spătar a fost invitată în platoul emisiunii ''Focus Magazin'', de la Prima Tv, unde a vorbit despre cea mai nouă piesă lansată, dar şi despre viaţa personală. A mărturisit că îşi mai doreşte copii, dar vârsta nu îi mai permite.

''Piesă nouă, colaborare nouă cu Jon Băiat Bun. Piesa este făcută de cei de la Haha Production, echipa lui Smiley. Videoclipul a fost făcut de prietenul meu, Petre Năstase, căruia îi mulţumesc. S-a implicat foarte multă lume. Am filmat într-un garaj de maşini de lux, dar şi într-un atelier unde se repară maşinile. Îmi place foarte mult cum a ieşit totul. Sunt foarte încântată de piesă'', a mărturisit Cristina Spătar, în direct la emisiunea Focus Magazin.

Odată cu această colaborare, solista şi-a schimbat şi look-ul: ''Am revenit la imaginea R&N, mai tinerească am numit-o. Lumea a fost foarte încântată de schimbare'', a mai adăugat artista.

De Sărbători, Cristina Spătar îşi doreşte să cânte, dar în acelaşi timp să petreacă şi cu familia: ''Dacă voi cânta la munte, mă gândeam să plec cu familia. Dacă rămân la Bucureşti, voi petrece acasă''.

De asemenea, cântăreaţa a precizat că relaţia cu soţul ei e una foarte bună: ''Ne înţelegem foarte bine. Suntem o familie normală, cu bune, cu rele. E un băiat liniştit, de casă, la locul lui. Până acum nu m-a supărat cu nimic. Pe 24 noiembrie împlinim 8 ani de căsnicie'', a mai spus Cristina. 

Deşi îşi mai doreşte copii, vedeta a mărturisit că vârsta nu o mai ajută: ''Eu mi-aş mai fi dorit copii, dar vârsta nu-mi mai permite, aşa că mă focusez pe cariera muzicală. M-am gândit şi la adopţie, dar nu cred că soţul meu ar fi de acord''.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png