«Dancing on the Edge», noul serial britanic pe care Prinţul Harry nu ar trebui să îl rateze

Ultima actualizare:

Serialul este unul dintre cele mai ambiţioase proiecte ale regizorului şi scenaristului englez, iar personajele sunt variate, de la oameni săraci la artişti şi regi, în timp ce subiectele principale includ marea criză economică, imigraţia şi cultura timpurilor.

Dacă, de curând, prinţul Harry s-a declarat foarte iritat de amestecul presei în viaţa sa privată, prinţii de odinioară se distrau nestânjeniţi, obiceiurile lor fiind bine păstrate în secret de către baronii presei timpurilor.

Potrivit publicaţiei The Telegraph, situaţiile, de multe ori scandaloase, în care figurile regale ale anilor '30 ajungeau să fie implicate, au inspirit această producţie BBC.

Filmul încearcă să construiască, printre altele, portretul Prinţului de Wales care avea să abdice în 1936 (şi care nu trebuie confundat cu fratele său mai mare Albert -George al VI-lea de mai târziu) şi „extraordinara" sa relaţie cu muzicienii de jazz ai perioadei.Scenele evocă întâmplări adevărate, care conturează comportamentele excentrice ale personajelor, dar despre care nu s-a discutat niciodată în presă.

În viziunea regizorului, un comportament ca cel al Prinţului George, care depăşeşte cu mult „indiscreţia" Prinţului Harry, ar genera un scandal imens, în timpurile noastre.

„Era mult mai rău. Nu există grad de comparaţie. Era un libertin. Nu ştiu dacă oamenii cunosc foarte bine adevărul despre el, însă au existat multe poveşti referitoare la aventurile sale şi la consumul de droguri."

Chiar dacă serialul este ficţiune, poveştile relatate au acurateţe istorică, mai precizează regizorul.

Printre actorii care vor juca în serial se numără: Chiwetel Ejiofor, Jacqueline Bisset, John Hopkins, Anthony Head, Caroline Quentin, Jane Asher, Mel Smith şi John Goodman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net